Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

De officiële BRICOFLOR Blog

BRICOFLOR Blog: tips en trucs, weetjes, en updates over alles wat te maken heeft met vloer en wand.

 • Laminaat schoonmaken

  Exquisite---Havana-Oak-3070

  Met de juiste zorg, zal je laminaatvloer lang blijven stralen. Hoe beter je voor de vloer zorgt, des te langer deze in zijn oorspronkelijke staat blijft.

  Om er zeker van te zijn dat je niks doet wat de vloer zal schaden, hebben wij een aantal schoonmaaktips op een rijtje gezet. Zo kun je er voor zorgen dat je nieuwe laminaatvloer er zo lang mogelijk als nieuw uit ziet.

  Lees verder

 • Waterbestendig laminaat

  Riviera---Rialto-Black-Pine

  Laminaat is opgebouwd uit verschillende lagen van verschillende materialen. Onder andere wordt er vaak HDF of MDF in gebruikt en de toplaag is gemaakt van een laagje bedrukt papier. Dit bovenste laagje is dan ook de reden dat het erg slecht tegen water kan. Schoonmaken moet altijd met zo weinig mogelijk water en het is al helemaal niet geschikt voor in de badkamer of keuken, maar wist je wel dat er waterbestendig laminaat bestaat? Deze vloeren zijn zelfs geschikt voor in de badkamer.

  Lees verder

 • PORTUGESE TEGELS

  Traditionele Portugese tegels zien er schitterend uit. Het heeft een retro gevoel, maar toch heel landelijk. Helaas zitten er een aantal nadelen aan. Ze zijn extreem duur, de voegen zijn niet eenvoudig schoon te houden en als er een kapot gaat is het lastig te vervangen. Gelukkig hebben wij bij BRICOFLOR een schitterende oplossing!

  Een voorbeeld van een ruimte met de Tarkett Starfloor Click 30 Retro Orange Blue

  Lees verder

 • Houten vloer schoonmaken

  Aangezien wij net parket aanbieden op de website, is het natuurlijk van belang dat we jou informeren over de manier waarop je voor je parket moet zorgen. Natuurlijk wil je dat je mooie vloer over 5 of zelfs 10 jaar er nog net zo uit ziet als nu. Het is dan van groot belang dat je een echte houten vloer goed wordt verzorgt.

  Lees verder

 • Parket: nieuw bij BRICOFLOR

  PARKET KopieDe eerste bestellingen zijn al binnen, maar onze nieuwe producten zijn nog niet officieel voorgesteld via de blog. Sinds een aantal weken is parket op de BRICOFLOR NL online shop te vinden! Binnenkort kun je nog meer echte houten vloeren verwachten. Op dit moment hebben wij Tarkett parket in de online shop staan, waar je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten.

  Lees verder

 • Behang topmerken bij BRICOFLOR!

  285416_2

  BRICOFLOR NL heeft een ruim assortiment aan behang. De vele verschillende merken die worden aangeboden zijn soms wat onbekend, omdat we niet zo vaak behang kopen. In deze blog vertellen we wat meer over de merken behang die wij verkopen. We zullen de vijf meest verkochte merken behandelen, maar er zijn nog veel meer. Ook kunnen wij meer soorten behang leveren dan momenteel op de site staat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Lees verder

 • PVC vloeren van Gerflor

  Gerflor

  PVC vloeren is een echte revolutie geweest in de wereld van vloeren. Het is populair geworden in residentiële maar ook commerciële gebieden. Ongeveer 10 jaar geleden werd het door vele fabrikanten geïntroduceerd en is nu bekend als de perfecte oplossing voor alle situaties.

  Lees verder

 • Hoe kies je garage vloertegels?

  How to chooseWil je je garage vloer renoveren? BRICOFLOR heft een eenvoudige en snelle oplossing: Fortelock garage vloertegels. Door het combineren van ontwerp en technische prestaties past deze vloer zich in één klik aan alle toepassingen, maar er zijn erg veel verschillende. Welke moet je kiezen? BRICOFLOR helpt je hierbij!

  Lees verder

 • Hoe kies je de juiste laminaat vloer?

  Parquet stratifié Tarkett Lamin'art 832 Laminaat Tarkett Lamin'art 832

  Het kiezen van een nieuwe vloer kan lastig zijn en voor stress zorgen, vooral als je geen voorkennis hebt. Wat zijn laminaat vloeren die aan mijn criteria voldoen? Hoe combineer je prijs, kwaliteit en eenvoud? Zo veel vragen, waar je graag een simple antwoord op wil hebben. Daarom heeft het team van BRICOFLOR een blogartikel voor je gemaakt, vol met advies en technische informatie, om jou te helpen kiezen van een laminaat vloer.

  Lees verder

 • Waterbestendige vloeren voor je badkamer

  Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK light grey" (60 x 60 cm) Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK licht grijs" (60 x 60 cm)

  Heb je problemen met het kiezen van een geschikte voor een vochtige ruimte? In deze blog presenteren we een paar mogelijkheden voor je nieuwe/gerenoveerde badkamer!

  Het is soms moeilijk om een vloer te vinden die tegen water en vocht kan. Iedereen wil natuurlijk zijn of haar huis zoveel mogelijk persoonlijk inrichten, maar hoe zit dat met de badkamer?

  Lees verder

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
;