Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

De officiële BRICOFLOR Blog

BRICOFLOR Blog: tips en trucs, weetjes, en updates over alles wat te maken heeft met vloer en wand.

 • Waterbestendige vloeren voor je badkamer

  Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK light grey" (60 x 60 cm) Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK licht grijs" (60 x 60 cm)

  Heb je problemen met het kiezen van een geschikte voor een vochtige ruimte? In deze blog presenteren we een paar mogelijkheden voor je nieuwe/gerenoveerde badkamer!

  Het is soms moeilijk om een vloer te vinden die tegen water en vocht kan. Iedereen wil natuurlijk zijn of haar huis zoveel mogelijk persoonlijk inrichten, maar hoe zit dat met de badkamer?

  Lees verder

 • Welke stijlen behang zijn er?

  Net als bij meubels biedt behang ook een breed scala aan stijlen en patronen, allemaal met een individuele flair, die allemaal een bepaalde sfeer kunnen creëren. De vele verschillende stijlen nodigt je uit om ze te combineren en compleet nieuwe stijl te maken, jouw eigen stijl. Deze blog zal besteed worden aan de vraag: Welke stijlen behang zijn er?

  Lees verder

 • De beste keuze: Tapijttegels

  getRoomScene.aspx-auburn3

  Er zijn erg veel verschillende soort vloeren beschikbaar, maar hoe weet u wat de beste keus voor u is? Waar moet u daarbij aan denken? Er komt een serie van dit soort blogs aan waarbij we de voor- en nadelen behandelen aan de hand van een aantal vragen en belangrijke onderwerpen. Deze keer: tapijttegels. Zijn tapijttegels wat voor u?

  Lees verder

 • Nieuwe Vinyl vloeren: Wineo 800 Stone

  Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Copper Slate" Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Copper Slate"

  Droomt u van een beton-, steen- of metalen vloer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, zonder een te grote ingreep? Het leggen van beton vloer is vaak moeilijk, en het vereist meestal de hulp van een professional. Steen is zwaar, vereist een stevige ondergrond en de installatie moet door een specialist worden uitgevoerd, omdat het een speciale techniek vereist. Wat metaal betreft, dat is bijna onmogelijk te vinden als vloer, omdat het totaal niet praktisch is op een dagelijkse basis.

  Lees verder

 • Top 5 vloeren, aanbevolen door BRICOFLOR

  Hier bij BRICOFLOR hebben wij elke dag te maken met vloeren. Dat betekent dat wij precies weten welke producten goed verkopen, goed presteren en hoe tevreden klanten zijn met hun aankoop. Op basis van deze kennis, die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, bevelen wij aan elke nieuwe klant vaak dezelfde producten aan. Daarom nu in blog-vorm: onze aanbevelingen. Wilt u ook een van onze top performers in huis? Bekijk dan onze TOP 5 hieronder!

  Recommended products by BRICOFLOR

  Lees verder

 • PVC Vloeren: Frequently asked questions (FAQ)

  Factory-Pecan-SejourOm meer te begrijpen over PVC laminaat en vinyl tegels, kunt u de vaak gestelde vragen lezen, die wij voor u beantwoord hebben!

  Lees verder

 • PVC vloer: Wat is de beste keuze voor u?

  Tarkett Easium "42297901 Contemporary Oak Grey" Tarkett Easium "42297901 Contemporary Oak Grey"

  Wilt u uw huis renoveren met een mooie en duurzame vloer? Kies voor een vinyl vloer met PVC laminaat of vinyl tegels! Maar weet u niet hoe u de beste vloer van vinyl moet kiezen? Geen zorgen, wij zijn hier om u hierover te informeren. Deze blogpost helpt u een keuze te maken waar u geen spijt van zult krijgen. Met een ruime keuze aan verschillende imitaties kunt u het interieur van uw dromen realiseren, tegen een zeer betaalbare prijs.

  Lees verder

 • Eerste Hulp Bij Behangen

  Doe-Het-Zelf! Hier zijn een aantal tips voor als u zelf wilt gaan behangen. Na het lezen van deze blog kunt u meteen aan de slag met uw favoriete behang, gekocht bij BRICOFLOR. De enige uitdaging is dan nog het behang zelf uitkiezen.

  Lees verder

 • Kunststof tegels of Rubber tegels: Wat is het verschil?

  ForteLock_vs_Rubber_01

  Tegenwoordig zijn er verschillende soorten tegels, ieder natuurlijk met zijn eigen voordelen. Er zijn natuurlijk twee nieuwe varianten in de omgang, namelijk de kunststof tegels en rubber tegels. Beiden kunnen worden geplaatst op vele gebieden, echter welke is nou juist het beste? Hieronder een kleine opsomming van de voordelen én nadelen hiervan, waaruit een conclusie zal worden getrokken.

  Lees verder

 • FAQ: Veelgestelde vragen

  FAQ

  Dit zijn de veelgestelde vragen die aan ons team worden gesteld. We hopen dat dit de antwoorden zijn waar u naar zoekt. Aan het einde van deze blog vindt u nog een kleine uitleg van een productpagina. Die wijst u de weg als u een bestelling wilt plaatsen of een sample wilt bestellen.

  Lees verder

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
;