Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

De officiële BRICOFLOR Blog

BRICOFLOR Blog: tips en trucs, weetjes, en updates over alles wat te maken heeft met vloer en wand.

 • Parket: nieuw bij BRICOFLOR

  PARKET KopieDe eerste bestellingen zijn al binnen, maar onze nieuwe producten zijn nog niet officieel voorgesteld via de blog. Sinds een aantal weken is parket op de BRICOFLOR NL online shop te vinden! Binnenkort kun je nog meer echte houten vloeren verwachten. Op dit moment hebben wij Tarkett parket in de online shop staan, waar je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten.

  Lees verder

 • Behang topmerken bij BRICOFLOR!

  285416_2

  BRICOFLOR NL heeft een ruim assortiment aan behang. De vele verschillende merken die worden aangeboden zijn soms wat onbekend, omdat we niet zo vaak behang kopen. In deze blog vertellen we wat meer over de merken behang die wij verkopen. We zullen de vijf meest verkochte merken behandelen, maar er zijn nog veel meer. Ook kunnen wij meer soorten behang leveren dan momenteel op de site staat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Lees verder

 • PVC vloeren van Gerflor

  Gerflor

  PVC vloeren is een echte revolutie geweest in de wereld van vloeren. Het is populair geworden in residentiële maar ook commerciële gebieden. Ongeveer 10 jaar geleden werd het door vele fabrikanten geïntroduceerd en is nu bekend als de perfecte oplossing voor alle situaties.

  Lees verder

 • Hoe kies je garage vloertegels?

  How to chooseWil je je garage vloer renoveren? BRICOFLOR heft een eenvoudige en snelle oplossing: Fortelock garage vloertegels. Door het combineren van ontwerp en technische prestaties past deze vloer zich in één klik aan alle toepassingen, maar er zijn erg veel verschillende. Welke moet je kiezen? BRICOFLOR helpt je hierbij!

  Lees verder

 • Hoe kies je de juiste laminaat vloer?

  Parquet stratifié Tarkett Lamin'art 832 Laminaat Tarkett Lamin'art 832

  Het kiezen van een nieuwe vloer kan lastig zijn en voor stress zorgen, vooral als je geen voorkennis hebt. Wat zijn laminaat vloeren die aan mijn criteria voldoen? Hoe combineer je prijs, kwaliteit en eenvoud? Zo veel vragen, waar je graag een simple antwoord op wil hebben. Daarom heeft het team van BRICOFLOR een blogartikel voor je gemaakt, vol met advies en technische informatie, om jou te helpen kiezen van een laminaat vloer.

  Lees verder

 • Waterbestendige vloeren voor je badkamer

  Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK light grey" (60 x 60 cm) Agrob Buchtal Construct "3090-B700HK licht grijs" (60 x 60 cm)

  Heb je problemen met het kiezen van een geschikte voor een vochtige ruimte? In deze blog presenteren we een paar mogelijkheden voor je nieuwe/gerenoveerde badkamer!

  Het is soms moeilijk om een vloer te vinden die tegen water en vocht kan. Iedereen wil natuurlijk zijn of haar huis zoveel mogelijk persoonlijk inrichten, maar hoe zit dat met de badkamer?

  Lees verder

 • Welke stijlen behang zijn er?

  Net als bij meubels biedt behang ook een breed scala aan stijlen en patronen, allemaal met een individuele flair, die allemaal een bepaalde sfeer kunnen creëren. De vele verschillende stijlen nodigt je uit om ze te combineren en compleet nieuwe stijl te maken, jouw eigen stijl. Deze blog zal besteed worden aan de vraag: Welke stijlen behang zijn er?

  Lees verder

 • De beste keuze: Tapijttegels

  getRoomScene.aspx-auburn3

  Er zijn erg veel verschillende soort vloeren beschikbaar, maar hoe weet u wat de beste keus voor u is? Waar moet u daarbij aan denken? Er komt een serie van dit soort blogs aan waarbij we de voor- en nadelen behandelen aan de hand van een aantal vragen en belangrijke onderwerpen. Deze keer: tapijttegels. Zijn tapijttegels wat voor u?

  Lees verder

 • Nieuwe Vinyl vloeren: Wineo 800 Stone

  Wineo 800 Stone XL | Click Vinyl "Copper Slate" Wineo 800 Stone XL | Klik vinyl "Copper Slate"

  Droomt u van een beton-, steen- of metalen vloer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer, zonder een te grote ingreep? Het leggen van beton vloer is vaak moeilijk, en het vereist meestal de hulp van een professional. Steen is zwaar, vereist een stevige ondergrond en de installatie moet door een specialist worden uitgevoerd, omdat het een speciale techniek vereist. Wat metaal betreft, dat is bijna onmogelijk te vinden als vloer, omdat het totaal niet praktisch is op een dagelijkse basis.

  Lees verder

 • Top 5 vloeren, aanbevolen door BRICOFLOR

  Hier bij BRICOFLOR hebben wij elke dag te maken met vloeren. Dat betekent dat wij precies weten welke producten goed verkopen, goed presteren en hoe tevreden klanten zijn met hun aankoop. Op basis van deze kennis, die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, bevelen wij aan elke nieuwe klant vaak dezelfde producten aan. Daarom nu in blog-vorm: onze aanbevelingen. Wilt u ook een van onze top performers in huis? Bekijk dan onze TOP 5 hieronder!

  Recommended products by BRICOFLOR

  Lees verder

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
;