Close icon

PVC vloeren van Gerflor

donderdag 10 augustus 2017

Gerflor

PVC vloeren is een echte revolutie geweest in de wereld van vloeren. Het is populair geworden in residentiële maar ook commerciële gebieden. Ongeveer 10 jaar geleden werd het door vele fabrikanten geïntroduceerd en is nu bekend als de perfecte oplossing voor alle situaties.

Robuuste producten met een lange levensduur

Een van de redenen voor de populariteit is bijvoorbeeld het groot aantal mogelijkheden met een PVC vloer. Het heeft veel voordelen en er zijn veel keuzes als het gaat om ontwerpen en texturen. De luxe vinylvloeren van Gerflor heeft een hoge gebruiksklasse en kan veel loopverkeer weerstaan, zodat het in bijna alle ruimtes kan worden geïnstalleerd. Het is de combinatie van robuustheid, hoogwaardige kwaliteit en een design product.

Snel en makkelijk te onderhouden

Het onderhoud van je pvc vloer is erg makkelijk, aangezien de luxe vloeren van Gerflor een erg duurzaam product is. Ook is de vloer bestand tegen krassen, vlekken en andere invloeden van buitenaf. Het heeft een PUR+ oppervlakte behandeling die de perfecte reinigingseigenschappen biedt, maar ook verbeterde weerstand tegen vlekken en krassen.

Designs van de luxe Gerflor collectieProvence-Black-White---Miniature_01

Gerflor bestudeerde de esthetiek van hout, marmer en steen om een realistisch design PVC vloeren te creëren. Met PVC vloeren kun je een warme en vriendelijke sfeer, zonder je geld uit te geven aan te dure en echte houten vloeren of stenen. PVC vloeren hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding die er op dit moment op de markt is.

De unieke en innovatieve oppervlaktebehandeling geeft de vinyl vloeren van Gerflor een optimale weerstand tegen vlekken en krassen, ook is het daardoor bestand tegen de doorslag van vocht, wat vaak de oorzaak is van langdurige schade. De PVC vloeren van Gerflor is het resultaat van de ultieme combinatie van comfort en een schitterende vloer!

Installatie van de luxe vinyl vloeren

Er zijn veel verschillende soorten systemen om vinyl vloeren te leggen. Het PVC kliklaminaat van Gerflor is een van de makkelijkste manieren om je nieuwe vloer te leggen. Ook is er dan nog een loose-lay variant en een zelfklevend variant. Je zult zien dat het sneller is dan houten vloeren of tegels!

Een milieuvriendelijke vloer

De PVC vloeren van Gerflor zijn milieuvriendelijk, dus ook daarom kunnen we zeggen dat Gerflor de beste keuze is. Gerflor is een milieuverantwoordelijke fabrikant en is zeer ecologisch bewust. De vloeren zijn onder andere recyclebaar! Het is een goed alternatief voor een milieuvriendelijk en gezond leven.

Koop de beste PVC vloeren online op BRICOFLOR.NL

Gerflor PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen bij BRICOFLOR. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Zelfs als er een product niet op de site staat. Dan kunnen wij voor je kijken of we die toch kunnen leveren. BRICOFLOR NL adviseert PVC vloeren als je je interieur wilt voorzien van een solide, stijlvolle en design vloer.

Houd er rekening mee dat niet alle producten op de website staan, maar je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, bel 043-3020090. Ook kun je een mail sturen naar info@bricoflor.nl. Wij kunnen de meeste producten aanbieden van elke fabrikant op onze website.

Wij garanderen de beste prijzen, gratis samples en een persoonlijke offerte bij je bestelling. Koop je nieuwe vloer nu online op BRICOFLOR.NL!

Terug naar posts