Close icon

Behang topmerken bij BRICOFLOR!

maandag 14 augustus 2017

285416_2

BRICOFLOR NL heeft een ruim assortiment aan behang. De vele verschillende merken die worden aangeboden zijn soms wat onbekend, omdat we niet zo vaak behang kopen. In deze blog vertellen we wat meer over de merken behang die wij verkopen. We zullen de vijf meest verkochte merken behandelen, maar er zijn nog veel meer. Ook kunnen wij meer soorten behang leveren dan momenteel op de site staat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

A.S Création

A.S Création is een van de bedrijven die bekend is geworden met het verkopen van behang. Ze zijn jong, maar nu al wereldwijd bekend. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gummersbach, Duitsland, maar ze hebben door Europa een aantal dochterondernemingen zodat ze in elk deel van Europa met de mode mee lopen. Het innovatieve bedrijf gaat met de tijd mee en houdt de huidige trend goed in de gaten, zoals baksteen behang, met bloemen of met hout. Ook qua materiaal gaat A.S. Création goed met de tijd mee, ze bieden veel vliesbehang aan wat echt een ideale uitkomst is. Meer weten over vliesbehang? Lees dan onze blog post over soorten behang!

306696_3

Daniel Hechter

De Parijse modeontwerper Daniel Hechter heeft zijn eigen merk opgericht in 1962, waarmee hij vooral vrouwenkleding verkocht. Zijn producten zijn stijlvol en sportief. Toen hij een aantal jaar geleden begon met het ontwerpen van behang, zagen we precies dezelfde stijlen terug in zijn designs. In zijn huidige collectie (looptijd 2018) zien we veel betonlook behang. Ook zien we marmer behang in verschillende kleuren. Met deze stijlen en de pastel kleuren die worden aangeboden, kunnen we onze Scandinavische woonstijl helemaal tot zijn recht laten komen. In combinatie met deze hedendaagse stijlen heeft Daniel Hechter een geweldige kwaliteit behang; al het behang is van vliesbehang gemaakt.

Esprit Home

Esprit kennen we natuurlijk allemaal door hun kledinglijn, maar een aantal jaren terug is het Amerikaanse merk begonnen met een Home collectie. Hierin worden onder andere woon-accessoires, gordijnen en handdoeken aangeboden, maar ook behang. Esprit gaat niet alleen met de mode mee als het om kleding gaat; ook hun nieuwste collectie behang, Esprit 12, heeft veel de populaire pastel kleuren en het Scandinavische design. Esprit heeft ook een collectie met behang voor de kinderkamer, deze zijn versierd met vrolijke kleuren en gezellige dieren. Deze collectie staat niet op onze site, maar is natuurlijk wel bij ons verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Livingwalls

Als je op zoek bent naar designer behang, ben je bij Livingwalls aan het goede adres. Ze staan er bekend om dat ze samenwerken met high-end merken. Bijvoorbeel, iemand uit de mode industrie, sieraden-ontwerper of architecten. Een van de laatste collecties die ze hebben uitgebracht is een samenwerking met de Duitse sieraden-ontwerper Jette Joop. Deze collectie laat duidelijk zien dat er invloeden van glitterende sieraden zijn, door glinsteringen van goud en zilver. Dit wordt dan toch weer gecombineerd met een meer conservatieve look van barok behang. Het barok behang is dan ook nooit uit de mode geweest. Wil je de diverse collectie van Livingwalls zien? Klik dan op de link. Vergeet niet om even te kijken bij de collectie ontworpen door architect Mac Stopa, deze uitzonderlijke collectie zit vol met geometrisch behang, felle, neon kleuren en futuristische designs. De ideale collectie om een statement te maken met een muur!

Schöner Wohnen

Schöner Wohnen is een bekend lifestyle en woon magazine uit Duitsland. Schöner Wohnen betekent natuurlijk mooier wonen, dit kan iedereen bereiken met deze schitterende behang collecties. Ze adviseren hun lezers over decoratie, design en interieur. Ze berichten over en zetten de nieuwste trends. Sinds ze zijn begonnen met het produceren van behang, hebben ze negen collecties ontworpen en uitgegeven. Deze negende collectie gaat helemaal met zijn tijd mee. De kleuren zijn allemaal rustige tinten neigend naar pastel. Ook deze collectie heeft weer veel invloeden van het Scandinavisch design. Als je de trends leest van 2017 heeft deze collectie het allemaal; pastel kleuren in combinatie met donkere tinten en de Scandinavische stijl.

Wij hebben in totaal elf behang merken op onze site staan, maar wij kunnen ook behang leveren van bijvoorbeeld, Rasch, Graham & Brown, Versace en Oilily! Heb je ergens anders je favoriete behang gezien en niet gevonden op onze site? Neem contact met ons op voor meer informatie, via de telefoon op 043-3020090 of info@bricoflor.nl. Ook als je andere vragen hebt over behang, staan onze medewerkers voor je klaar. Vind je het lastig om behang online te kopen? Vraag dan een gratis sample aan, om een indruk van de kleur en kwaliteit te krijgen. Koop nu je favoriete behang online op BRICOFLOR.NL!

Terug naar posts