Close icon

Wineo PVC laminaat: milieubewuste kwaliteit!

donderdag 26 oktober 2017

Afbeeldingsresultaat voor wineo stone

PVC laminaat heeft de afgelopen jaren een flinke stijging in marktaandeel ondervonden. Steeds meer mensen prefereren deze variant ten opzichte van laminaat of parket. De vloeren gaan een stuk langer mee, hebben minder onderhoud nodig en zijn gemakkelijker te installeren en te poetsen.

Maar helaas brengen deze vloeren ook een aantal nadelen met zich mee. Zo worden de meeste PVC laminaatvloeren gemaakt van stoffen die schadelijk voor het milieu kunnen zijn en een slechte invloed kunnen hebben op de binnen lucht kwaliteit van de kamer waar ze in liggen.

De PVC vloeren van Wineo zijn hier een uitzondering op. De collecties Wineo 600, 800 en 1000 zijn PVC vloeren die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal. Door hun uiterste milieubewustheid hebben deze collecties de bijnaam PURELINE BIO gekregen. Deze collecties worden gezien als een revolutionaire ontwikkeling in de markt van PVC vloeren. Niet alleen zijn deze vloeren zeer milieubewust, ook zijn er meerdere eigenschappen van deze collecties die uit het oog springen.Afbeeldingsresultaat voor wineo wood

Wineo 600

Technisch gezien is de Wineo 600 collectie een van de meest duurzame collecties vloeren die op dit moment verkrijgbaar zijn. In tegenstelling tot vele andere vloeren, zijn deze vloeren waterdicht. Veder zijn de vloeren, door hun extreme duurzaamheid, goed te gebruiken in residentiële en commerciële ruimtes (Gebruiksklasse 23,33). Ook in middelmatig gebruikte industriële gebieden kunnen de vloeren worden gebruikt. De XL-variant van deze collectie heeft een nog grotere omtrek, en creëert daarmee een nóg robuustere uitstraling. Dit flexibele PVC laminaat heeft een dikte van slechts 5,0mm. Echter heeft dit geen invloed op de kwaliteit of vormvastheid.

Wineo 800

Wineo 800 is een collectie van PVC laminaat, die aansprekende hout- en steen designs heeft. De collectie heeft een ruim aanbod aan hout kleuren, van wit hout tot aan warm donkerbruin hout-designs. Deze nuances brengen ieder een eigen sfeer met zich mee. Met de lichte varianten kunt u een frisse en heldere sfeer scheppen in uw ruimte. De ruimtes waar u deze plaatsen wil, zullen omgetoverd worden tot een waar genot. Daarnaast geven de steen designs, die in tegel formaat te verkrijgen zijn, een nette en klassieke sfeer in uw omgeving. Aangezien het klik vinyl daarbij ook nog eens waterdicht is, zijn deze vloeren ook goed te gebruiken in een badkamer of keuken. De vloeren stoten water af, waardoor de ondervloer ook niet vochtig wordt en de vloer dus langer goed blijft.

Wineo 1000

Vanwege het eenvoudige kliksysteem, maakt deze vloer het mogelijk om snel een nieuwe, sterke vloer aan te leggen zonder dat dit veel moeite kost. U kunt de klik vinyl vloeren eenvoudig zelf in elkaar klikken. Door het kliksysteem is het mogelijk gemaakt dat iedereen dit soort vloeren leggen kan, ook al zou u hier geen Afbeeldingsresultaat voor wineo waterdichtervaring bij hebben. Door deze optie, bespaart u de kosten voor een professional in te huren en geeft het meer voldoening na het leggen. Nog een voordeel is, dat wanneer de vloer ligt, u hem meteen gebruiken kan, omdat er niets hoeft te drogen. Ook deze vloeren zijn waterdicht en hebben met een garantie van 25 jaar een uiterst lange levensduur.

Wineo PVC laminaat kopen op de BRICOFLOR online webwinkel!

Wij bieden op onze website alle collecties van Wineo PVC laminaat aan. Neem eens een kijkje en beslis zelf welk design het beste bij u past. Op al onze vloeren geldt onze beste prijsgarantie! Mocht u nog niet zeker zijn welke vloer het beste bij uw interieur past, maak dan gebruik van onze gratis sample service! Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen? Vraag dan om een persoonlijke offerte! Heeft u verder nog vragen twijfel dan niet om ons te contacteren!

Terug naar posts