Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

Desso Airmaster® Blend "9511"

Desso
  • Speels driekleurig gestreept decor
  • Geschikt om los te verleggen
  • Lussenkwaliteit met 2,7mm hoge poollaag
  • Geschikt voor stoelen met zwenkwielen
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 16,45 per tegel incl. BTW
dat is € 65,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Airmaster® Blend "9511"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 6,5 mm
Totaal gewicht 4350 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 2,7 mm
Gewicht 670 g/m²
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Heavy Duty Bitumen Polyver® - Polyscan®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Zoekt u robuuste tapijttegels met een speels en toch decent totaalpatroon? Dan bent u bij de collectie Desso AirMaster® Blend op de juiste plaats. De textiele tegels in gestreepte optiek zijn in zes harmonische streeparrangementen verkrijgbaar. Met een keuzekleur uit klassiek blauwe-,grijze-, bruine- en groene kleuren passen deze tapijttegels perfect in de Desso AirMaster® rij. Daardoor geeft u Desso een groot aantal combinatie- en aanpassingsmogelijkheden, zo dat de wereld der creativiteit  voor u open staat. Geschikt voor zwaar woongebruik in veel bezochte objectruimten (gebruikklassen 23 en 32) zijn de tapijttegels van AirMaster® Blend in staat in een groot aantal ruimten fraaie indrukken achter te laten oftewel creatieve accente te zetten.

De zelfsliggende tapijttegels in de afmetigen 50 x 50 cm vervoegen over der gepatenteerde Desso technologie die de fijne stof uit de lucht opneemt en zo voor een altijd aangenaam luchtklimaat zorgt. Deze speciale technologie reduceert de fijne stofconcentratie tot vier keer  beter dan vergelijkbare vloerbedekkingen en maken zo van iedere ruimte een aangename omgeving, zelfs werkomgeving. De tapijttegelcollectie AirMaster®  Blend van Desso verrast daarbij ook nog met een aantal technische kwaliteitskenmerken zoals de vlamwerende brandklas Bfl-s1, een goede geschiktheit  bij gebruik van stoelen met zwenkwielen, antistatische eigenschappen en nog veel meer. Laat u zich door de technische eigenschappen van Desso AirMaster® Blend verrassen!

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn  voor 100% recycledbaar, zijn goed voor het milieu en kan men zodoende nog lang produceren. Zou u voor een EcoBase® rug kiezen, dan is het uitermate belangrijk, dat u dat in het commentaarveld op het einde van uw bestelling indraagt.

;