Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

Desso Airmaster® Sphere "9505"

Desso
  • Tapijttegels in gereduceerde- en sterke kleuren
  • Zelfsliggende eigenschappen dank het hoge eigengewicht
  • Geschikt voor gebruik van stoelen met zwenkwielen
  • Afmetingen 50 cm x 50 cm
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 16,45 per tegel incl. BTW
dat is € 65,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Airmaster® Sphere "9505"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 6,5 mm
Totaal gewicht 4350 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 3,0 mm
Gewicht 670 g/m²
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Heavy Duty Bitumen Polyver® - Polyscan®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

De tapijttegels uit de collectie Desso AirMaster Sphere vallen op met dessineringen, materieële eigenschappen en technische bijzonderheden, die de wereld van de tapijttegels in nieuwe sferen heffen. De lijst van technische bijzonderheden uit deze collectie is daarbij met de zelfsliggende eigenschappen van de vloerbedekking nog lang niet tot aan het einde aangekomen. Heel bijzonder bij deze tapijttegels is wel het feit, dat de tegels met de gepatenteerde technologie in staat zijn de fijne en schadelijke  stoffen uit de lucht op te nemen. In bereik van de materiële eigenschappen overtuigt  de collectie AirMaster Sphere met tapijtvezels uit slijtvast polyamid en econyl uit 100% gerecycled materiaal. Deze materiële gesteldheid maakt de vloerbedekking tot een betrouwbare partner voor objectbereiken  der gebruikklassen 23 en 33. Hier kunt u de tegels in bijna overal van gangen tot in de kantoren met grote oppervlakten, in hotels en in vele andere accomodaties inzetten. Hier stralen de tegels in tweekleurige stofdessineringen en in verschillende kleurvariaties. Naast edel grijze en anthracietnuancen ,vindt u hier  ook hellere kleuren zoals rood, groen, geel en blauw, die in iedere ruimte een mooie blikvanger zijn.

Technische kwaliteitskenmerken, zoals de geschiktheid bij gebruik van stoelen met zwenkwielen, antistatische eigenschappen en een om 24 dB verbeterde geluidsdemping maken het totaalpakket  bij deze tapijttegels compleet. Ontdekt ook u de tapijttegelsfeer voor de vormgeving van uw interieur: AirMaster Sphere van Desso.

De tapijttegels zijn alternatief leverbaar met een EcoBase® rug. EcoBase® ruggen zijn voor 100% recycledbaar, zijn goed voor het milieu en maken daardoor een lange productie mogelijk. Als u liever  de EcoBase® rug bestelt in plaats van de gestandaardiseerde  tegels op bitumenlaag, dan schrijft u dat alstublieft in het daarvoor voorgeziene commentaarveld op het einde van de bestelling.

;