Close icon
Desso Airmaster® "8501"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • Gestructureerde tapijtegels in een serieus gestreept decor.
  • Vervaardigd uit 100% recycledbaar Nylon
  • Tegels in de afmetingen 50 cm x 50 cm
  • Met DS- antislip
€ 9,95 per tapijttegel
€ 39,80 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Airmaster® "8501"

Met de tapijttegels uit de collectie van AirMaster van Desso kunt u nieuwe dimensies in de binnenhuisarchitectuur halen. De innovatieve lussentapijttegels vallen op door bezondere functionaliteit en een klassiek dessin in strepenstructuur. De functionaliteit is met de zelfsliggende eigenschappen van deze tegels nog lang niet afgesloten. Dank de gepatenteerde technologie kan de vloerbedekking schadelijke stoffen uit de lucht opnemen. Op die manier heeft men een schone en zuivere luchtkwaliteit. Dat is een voordeel waarmee deze tapijttegels ook dank de makkelijke verlegging juist voor veel bezochte en commercieel benutte ruimten (gebruikklas 33) bijzonder in aanmerking komen. Voorbeelden van gebruik zijn: ontvangstruimten, vergaderzalen, hotels enz. De 5,5 mm dikke tapijttegels uit de collectie Desso AirMaster zijn op alle hier genoemde plaatsen een jarenlange betrouwbare vloerbedekking. Ook visueel hoeven deze tapijttegels zich niet achter andere collecties te verschuilen. De tapijttegels AirMaster van Desso zijn in meer dan een dozijn verschillende atmosferische kleurvariaties en in een klassiek strependecor verkrijgbaar.

Binnen de technische kwaliteitskenmerken valt de collectie verder nog op door  producteigenschappen met een verbetering van 23 dB bij geluidsdemming,  zwaar ontvlambare eingenschappen  (Bfl-s1) en nog veel meer. Laat u zich door het enthousiasme voor een hoogwaardige vloerbedekking beïnvloeden: de tapijttegels uit de collectie van Desso AirMaster.

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase®- rug leverbaar. EcoBase®  ruggen zijn voor 100% recyclebaar, belasten het milieu niet en zijn daardoor garant voor langdurige produktie. Wanneer u  voor de EcoBase®-rug kiest, dan is het belangrijk dat u dat op het einde van uw bestelling in een daavoor voorgezien commentaarveld indraagt.

Technische details
Arrow icon