Close icon
Desso Arcade "3901"Image maximise icon
Desso Arcade "3901"Image maximise icon
Desso Arcade "3901"Image maximise icon
  • Natuurlijk, klassiek en bont kleurenpalet
  • Velour tapijttegels der luxe klas 5
  • Zelfsliggende eigenschappen
  • Geschikt om te verleggen op vloerverwarming.
€ 26,40 per tapijttegel
€ 105,60 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 16 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 16 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Arcade "3901"

De zelfsliggende tapijttegels uit de collectie van Desso Arcade haalt u in iedere ruimte zachtheid en vertrouwen naar binnen. Met de extra zachte vezels  (luxe klas 5) wordt een aangename en warme sfeer bereikt waar zich thuis voelt.Daarmee vult deze vloerbedekking niet alleen privè ruimten maar ook commerciele ruimten (gebuikklas 23 en 32) met een pracht, die men verder op de tapijttegelmarkt bijna niet tegen komt.De slijtbestendige polyestertegels houden alle uitdagingen van dagelijks gebruik stand, zelfs daar waar  veel bezoekers komen of mensen werken zoals in kantoren, scholen of openbare inrichtigen.

Deze tapijttegels zijn zomede een perfecte partner voor bijzondere ruimtevormgevingen en dat voor meerdere jaren. Daarbij komt, dat de collectie Arcade van Desso een brede dessinselectie biedt, waarmee ook u de juiste keuze kunt maken om u kamers of ruimten comfortabel en naar uw smaak in te richten. De velours- tapijttegels zijn in de BRICOFLOR-onlineshop in een aantal verschillende kleurvariaties te verkrijgbaar. Het kleurenpalet gaat van neutrale bruin- en beigekleuren tot elegante grijze- en anthracietnuancen. De vloerbedekking in de All-Over-Tapijt-Werking is bovendien in facettenrijke bonte kleuren zoals geel, groen, rood, blauw en violet levebaar.

Ook wat betreft de technische eigenschappen maakt u Desso Arcade op de hele lijn enthousiast. Op dat gebied vervoegen de tapijttegels onder andere over de vuurvastheid in de klas Bfl -s1 en een verbetering bij de geluidsdemping van 28 dB en ook goede eigenschappen voor gebruik van stoelen met zwenkwielen.

De tapijttegels zijn alternatief met EcoBase® ruggen leverbaar. EcoBase® ruguitvoeringen kan men voor 100% recyclen, belasten het milieu minder en maken daardoor een landurige productie mogelijk. Zou u de EcoBase® rug prefereren, dan ist het uiterst belangrijk, dat u dat in het daarvoor voorgeziene commentaarveld op het einde van de 

Technische details
Arrow icon