Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Essence "7283" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence "7283" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence "7283" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence "7283" tapijttegels BRICOFLOR

Desso Essence "7283"

Desso
  • Lussenpool (bouclé) tapijttegels met decente mêlering
  • Zelfsliggende eigenschappen en eenvoudig te verleggen.
  • Tegel afmetingen 50 cm x 50 cm
  • Met DS- antislip
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 9,95 per tegel incl. BTW
dat is € 39,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Essence "7283"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 5,5 mm
Warme isolatie 0,040 m² K/W
Totaal gewicht 4050 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 2,6 mm
Gewicht 500 g/m²
Contactgeluidsvermindering 24 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Tapijttegels zijn zelfs in de onderste klassen een vloerbedekking waar u zich op kunt verlaten. Dat bewijzen de tapijttegels uit de collectie van Desso Essence voorbeeldig.

Vervaardigd uit 100% polyamid, is de 5,5 mm dikke vloerbedekking  bestand tegen alle  uitdagingen van het dagelijks gebruik. Zo is de vloerbedekking Essence van Decco uiterst geschikt voor bedrijven met zwaar woongebruik (gebruikklas 33) zoals kantoren scholen, ziekenhuizen  of verschillende andere nijverheidinstellingen. Visueel kunnen de lussentapijtegels (bouclè) met een iets gemêleerde optiek, die in de keuze van meer dan 20 variaties verkrijgbaar zijn, u zeer gelukkig maken. Begonnen met de decente kleuren in beige, grijs en anthraciet, gaat het kleurenrijdom verder tot de fellere kleuren zoals rood, oranje, groen en blauw. Wanneer de licht gemêleerde kleuren en de decente schimmering van de vezels niet voldoen, dan kan men de creatieve mogelijkheden door combineren van verschillende Desso collecties vergroten. Door mengen van de collecties  Desso Essence Maze en Desso Essence Stripe is uw creativiteit niet aan grenzen gebonden.

Dat zelfs een beginners vloerbedekking u tevreden kunnen stellen, bewijst u Essence van Desso met een rij van kwaliteitseigenschappen. In de lange lijst vindt u ook de geschiktheid voor gebruik van stoelen met zwenkwielen. Verder vindt u antistatische en antislip eingenschappen daarbij de verbetering van 24 dB bei de geluidsdemping en dat is nog niet alles. Ook het leggen van de tegels gaat dank zij de zelfsliggende eigenschappen bijzonder vlug van de hand. Desso Essence – top kwaliteit en een faire prijs.

De tapijtegels zijn alternatief met een EcoBase®-rug leverbaar. Deze ruggen zijn voor 100% recyclebaar, milieuvriendelijk en daardoor is een lange productie mogelijk. Indien u in plaats van een standaard rug op de basis van bitumen voor een EcoBase® kiest, is het belangrijk eraan te denken, dat u dat op het einde van uw bestelling in het daarvoor voorgeziene commentaarveld te kennen geeft.

;