Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

Desso Essence Maze "9920"

Desso
  • Geometrisch dessin in acht kleurvariaties
  • Slijtvast en stabiel
  • Met een verbetering bij de geluidsdemping van ongeveer 25 dB
  • Vlamwerend in de brandklasse (Bfl –s1)
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 9,95 per tegel incl. BTW
dat is € 39,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Essence Maze "9920"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 6,5 mm
Warme isolatie 0,075 m² K/W
Totaal gewicht 4050 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 3,0 mm
Gewicht 580 g/m²
Contactgeluidsvermindering 25 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

De tapijttegels uit de collectie Essence Maze van Desso hebben een hoge slijtweerstand en zijn daarom een product met grote geschiktheid voor  werkomgevingen, werkkamers en dat voor een lage prijs. Alhoewel de kosten laag zijn, is deze vloerbedekking toch een topproduct dat u niet in de steek zal laten.

Dat kunt u vooral ook in de gebruikspecifacaties zien, waar de tapijttegels in de gebruikklassen 23 en 33 vermeld staan. Zo kan men de zelfsliggende vloerbedekking zonder problemen in kantoren en ook in scholen, winkels of andere openbare gebouwen verleggen. De tapijttegels in de afmetingen 50 cm x 50 cm zijn in een karakteristiek geometrisch dessin, die zich steeds weer uit twee kleurnuancen van dezelfde kleurfamilie samen stellen, verkrijgbaar. Het kleurenpalet bevat  acht geschikte objectkleuren. Naast de neutrale beige- en bruinkleuren en de klassieke grijs- en anthracietkleuren, vindt u midden in de collectie helle kleuren in de primairkleuren rood, groen, en blauw. Maar ook voor het creatief ontwerpen biedt u de collectie van Desso Essence Maze ontwikkelingsruimte genoeg. Zo kan men zonder problemen met de collecties van Desso Essence of Desso Essence Stripe combineren. Mede dank zij deze  inrichtingscombinaties kunt u eenmalige en creatieve arrangements ontwerpen en daardoor woonsituaties met verschillende indrukken creëren. Op basis van de technische kwaliteitskenmerken overtuigt de collectie onder andere met antislip- en antistatische eigenschappen, vormvastheid en de geschiktheid voor gebruik van stoelen met zwenkwielen. Stelt u nu deze hoogwaardige karaktersterke tapijttegels en een lage prijs zeker: Essence Maze van Desso.

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug verkrijgbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% recycledbaar, minder belastend voor het milieu en maken een lange productie mogelijk. Indien u kiest voor een EcoBase® rug in plaats van de gestandaardiseerde bitumen rug, dan is het erg belangrijk, dat u dat op het einde van de bestelling in het daavoor voorgeziene commentaarveld indraagt.

;