Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Essence Structure "9501" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence Structure "9501" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence Structure "9501" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Essence Structure "9501" tapijttegels BRICOFLOR

Desso Essence Structure "9501"

Desso
  • Indrukmakende structuurdessineringen
  • Waardevolle lussen uit robuust polyester
  • Goed te gebruiken bij vloerverwarmingen
  • Zelfsliggende eigenschappen
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 9,95 per tegel incl. BTW
dat is € 39,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Essence Structure "9501"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 6,5 mm
Warme isolatie 0,071 m² K/W
Totaal gewicht 4050 g/m²
Dikte 2,8 mm
Gewicht 580 g/m²
Contactgeluidsvermindering 24 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Routinen en structuren zijn belangrijk, vooral in een werkomgeving. Met de tapijttegel-collectie Essence Structure van Desso kunt u ook een visueel klare structuur in uw ruimten naar binnen halen. De tapijttegel bezielt met een natuurlijk dessin uit gelijkmatig verbleekte lijnen in zachte contrastkleuren. Het daardoor, speciaal voor grotere vlakten ontstane „Worn-out-Look“, een beetje te vergelijken met Stone-Washed Jeans“, maakt van iedere ruimte een eye-catcher.

Binnen de collectie Desso Essence Structure heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Naast klassieke kantoorkleuren zoals grijs, anthraciet, beige en bruin, heeft u hier ook de keuze uit dynamisch rood-oranje-, of groene- en blauwe kleurvariaties. Een heel bijzondere creatieve inrichting kan men bovendien in combinatie met de bescheidene kleuren uit de Essence-collectie van Desso bereiken.      

De tapijttegels in de afmetingen 50 cm x 50 cm uit robuust polyester zijn niet alleen visueel een topper. Het hoogtepunt van de zelfsliggende vloerbedekking is het feit, dat er ook nog talrijke kwaliteitseigenschappen te vermelden zijn. Tot deze productspecifacaties horen onder andere de verbetering in geluidsdemping van 24 dB, antistatische, loopzekere en brandzekere eigenschappen en nog veel meer. Vooral de goede en slijtvtaste eigenschappen van deze tapijttegels bij gebruik van stoelen met zwenkwielen maken deze tegel voor uw  inrichting  lonend en interessant. Brengt ook u de structuren van dagelijs gebruik op orde met de duurzame collectie Essence Structure van Desso!

De tapijttegels zijn alternatief met EcoBase® ruggen leverbaar. EcoBase® ruguitvoeringen zijn voor 100% recycledbaar, zijn minder belastend voor het milieu en maken een langdurige productie mogeljk. Indien ook u voor een EcoBase® rug in plaats van de standaardrug op bitumenbasis kiest, dan ist het zeer belangrijk dat op het einde van de bestelling in het daarvoor ingerichte commentaarveld te vermelden.

;