Close icon
Desso Fuse "2014"Image maximise icon
Desso Fuse "2014"Image maximise icon
Image maximise icon
  • Tapijttegels in moderne dessin- en kleurverloop
  • Draagt bij tot een verbeterd ruimteklimaat
  • Met hoogwaardige DessoBase® ruggen
  • Vormstabiel
€ 18,80 per tapijttegel
€ 75,20 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Fuse "2014"

De tapijttegels uit de collectie Fuse van Desso brengen meer vaart in uw leven! Het lijkt erop, dat deze vloerbedekking iedere ruimte meer dynamiek geeft en daardoor een zeer authentische look heeft. Dank het natuurlijke verloop en de complementaire werking tussen de twee contrastkleuren, zijn deze tapijttegels geschikt om iedere ruimte anders te creëren. De planning, het definineren en ontwerpen om de kamer nieuw in te richten worden gelijkermate mogelijk gemaakt Het facinerend kleurverloop als bijzonder kenmerk van deze collectie is in meerdere kleurvariaties verkrijbaar. Of u nu kiest voor de felle roodkleuren voor zonnig geel, oceaan blauw of toch keuze maakt voor de bescheiden kleuren zoals beige, bruin of grijs: hier vindt u de tapijttegels helemaal naar uw smaak! De selectie, die de Red Dot Design Award 2016 behaalde, scoort niet alleen met visuele voordelen. Op basis van de technische kenmerken scoort deze tapijttegel over de hele lijn. Geschikt om te verleggen in ruimten met intensief woongebruik (gebruikklas 33) trekken deze tapijttegels ook de aandacht in  ieder kantoor, meeting- of ontvangstruimte. De 6,0 mm dikke, zelfsliggende tapijttegel met een poolhoogte van 2,5 mm (luxe klasse 2) is ook goed  tegen brand beschut (Brandklas Bfl-s1) zodat de vloerbedekking zwaar ontvlambaar is. Heeft verder ook nog goede antistatische en antislip eigenschappen en is goed voor gebruik bij stoelen met zwenkwielen geschikt.

Door combinatie van technische raffinessen en perfecte ontwerp mogelijkheden, is Desso Fuse de beste  tapijttegel collectie voor uw renovatieplanning.

Technische details
Arrow icon