Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Halo "9001" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Halo "9001" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Halo "9001" tapijttegels BRICOFLOR

Desso Halo "9001"

Desso
  • effectvolle hoch-/laag dieptestructuur in contrasterende kleuren
  • uxeklasse 3
  • draagt bij tot een beter binnenklimaat
  • 25 dB verbetering bij de geluidsdemping
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 16,55 per tegel incl. BTW
dat is € 66,20 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Halo "9001"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 7,0 mm
Warme isolatie 0,060 m² K/W
Totaal gewicht 4350 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 2,6 mm
Gewicht 915 g/m²
Contactgeluidsvermindering 25 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Dat een vloerbedekking voor een objectbereik niet saai hoeft te zijn, bewijzen de tapijttegels uit de collectie Desso Halo. Het karakter van deze selectie komt vooral in de dessinering naar voren. Door de speelse inzet van sterke kleuren als accentkleuren in een dieper liggende laag en klassieke objektkleuren in de hoger liggende laag, onstaan er bijzondere eenmalige effecten. Dank de hoog-/ laag dieptestructuur schitteren de accentkleuren zoals rood, groen of geel door de  basis contrastkleuren uit beige-, bruin-, grijs- of anthraciet. Zo zijn de kleurrijk schitterende highlights van dichtbij goed zichtbaar en op meer afstand ziet u alleen maar een bescheiden geheel met in elkaar gesmolten effecten. Door deze optiek is de tapijttegel Halo van Desso een aansprekende vloerbedekking – vooral voor een objektbereik.

Met de totale dikte van 7,0 mm, daarvan een poollag van 3,9 mm en een robuuste Desso ProBase® rug, zijn deze tapijttegels bestand tegen alle belastingen van het dagelijks gebruik ook in de intensief benutte ruimten. (gebruikklasse 33). Zo is de keuze voor deze collectie altijd een goede keuze  of voor kantoor, winkels,hotel en gastronomie of in schoolcomplexen enz. In alle genoemde bereiken scoort Desso Halo met slijtbestendige eigenschappen en nog een rij andere technische kwaliteitskenmerken. Op het gebied van de technische productspecificaties overtuigt de tapijttegel met vlamwerende en antislip eigenschappen, een goede geschiktheid voor gebruikers van stoelen met zwenkwielen, antistatische en vormvaste eigenschappen enz. Halo van Desso ist alles andere dan saai!

De tapijttegels zijn alternatief verkrijgbaar met een EcoBase® rug. EcoBase® ruggen zijn voor 100% recycledbaar en laten een lange productie toe. Indien u kiest voor een EcoBase® rug in plaats van de standaardmatig geïntegreerde bitumenrug, dan dient u dat in te dragen in het daarvoor voorgeziene commentaarveld op het einde van uw bestellingen.

;