Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Neo "9053"
  • Desso Neo "9053"
  • Desso Neo "9053"

Desso Neo "9053"

Desso
  • felle toningen treffen op gedekte kleuren 
  • dynamische lijnvormige desineringen 
  • extreem robuust (gebruikklasse 33)
  • mit hoge geluiddempingsverbetering (ca. 24 dB)
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 14,40 per tegel incl. BTW
dat is € 57,60 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Neo "9053"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 5,5 mm
Warme isolatie 0,039 m² K/W
Totaal gewicht 4150 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 3,0 mm
Gewicht 700 g/m²
Contactgeluidsvermindering 24 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Met de tapijttegels uit de collectie van Neo opent u Desso nu nieuwe mogelijkheden om kleurrijke accenten te zetten!  Markante en duidelijke lijnen op een donkere  uni ondergrond maken van  de tapijttegels optisch tot een highlight. De accentkleuren, van dit dessin, zijn in verschillend grote en onregelmatige afstanden in de vorm van smalle lijnvormigge elementen aangebracht. Op een bescheiden donkere basiskleur vallen deze bijzonder op, zo dat een levend totale structuur  ontstaat, die er zijn mag. Eveneens kan men Desso Neo perfect met de collectie Neo Core combineren en zo kunt u bewust hier en daar enige optische elementen naar uw smaak scheppen.

Maar ook naast de optische geraffineerdheid komt bij deze collectie van Desso de technische uitrusting niet te kort. De robuustheid van deze tapijttegels valt bijzonder in door de slijtbestendigheid in de gebruikklasse 33 voor intensief benutte ruimten op. Daarmee is de 5,5 mm dikke vloerbedekking voor een aantal gebieden zeer  geschikt: van kantoren tot in winkels.   Overal kunt u met Desso Neo optische highlights zetten. Binnen de technische kenmerken  zijn nog enige specificaties te noemen zoals bv. De antislip uitrusting, de vormvaste en vlamwerende eigenschappen. Neo Desso – dynamisch in structuur en kleur, robuust in de opbouw en techniek. Maakt ook u van al uw ruimten een repesentatieve eyecatcher !

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% regenerierbaar, belasten het milieu minder en maken zo een langdurige produktie mogelijk. Zou u voor een EcoBase® rug kiezen in plaats van een standaard geïntegreerde bitumenrug, dan is dat alstublieft op het einde van de bestelling in een daarvoor voorgezien commentaarveld in te dragen.   

;