Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Neo Core "8811"
  • Desso Neo Core "8811"
  • Desso Neo Core "8811"
  • Desso Neo Core "8811"

Desso Neo Core "8811"

Desso
  • individuele combinatiemogelijkheden met Desso Neo
  • te verkrijgen in klassieke objectkleuren
  • geschikt voor gebruik bij stoelen met zwenkwielen
  • vormstabiel
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 13,90 per tegel incl. BTW
dat is € 55,60 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Neo Core "8811"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 5,5 mm
Warme isolatie 0,039 m² K/W
Totaal gewicht 4150 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 3,0 mm
Gewicht 710 g/m²
Contactgeluidsvermindering 24 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

De tapijttegel-collectie Desso Neo Core is de perfecte aanvulling voor de vloerbedekking uit de collectie Neo van Desso. De eenvoudige tapijttegel in melange optiek is een klassieke vloerbedekking die in ieder bereik een tijdloze indruk maakt. Maar  juist in combinatie met de tapijttegel Neo van Desso bereikt deze selectie zeer fraaie effecten. Zo kunt u bijvoorbeeld met deze gemêleerde tapijttegels enkele bereiken van elkaar onderscheiden of een  optische omlijsting voor de meer opvallende tapijttegels  Neo scheppen. De klassieke en eenvoudige vloerbedekking vindt u in de onlineshop BRICOFLOR in een keuze traditionele objectkleuren zoals blauw, rood, grijs en bruin. Zo maakt Neo Core het mogelijk voor uw individuele creatie een algeheel vormende en bescheidene vloerbedekking te scheppen maar ook expresieve combinatiemogelijkheden (met Desso Neo).

Maar niet alleen in de optiek is deze zelfsliggende tapijttegelcollectie een perfecte keuze. Ook technisch kan deze collectie u over de hele lijn overtuigen. De tapijttegels in de afmetingen  50 x 50 cm bij een dikte van 5,5 mm heeft ook een aantal technisch materiële specificaties. Zo vinden wij hier een verbetering van 24 dB geluidsdemping bij contactgeluid veroorzaakt door lopen. Bovendien zien we bij de tapijttegel vlamwerende, antislip- en antistatische eigenschappen, die van de tapijttegel een betrouwbare vloerbedekking maken. Met deze visuele en technische kenmerken is Neo Core van Desso met ProBase® rug de perfecte renovatie oplossing voor intensief benutte ruimten (gebruikklas 33) zoals kantoren, hotel- en gastronomie, onderwijsstelsel en nog veel meer.

De tapijttegels zijn alternatief met een EcoBase® rug leverbaar. EcoBase® ruggen zijn voor 100% regenereerbaar, belasten zo minder het milieu en maken daardoor een lange productie mogelijk. Kiest u voor een Ecobase® rug, dan is dat te vermelden in een daavoor voorgezien commentaarveld op het einde van uw bestellingen.

;