Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

Desso Rock "4311"

Desso
  • Zacht gemêleerde dessins in kantoor – en accentkleuren
  • Tapijttegels in de afmetingen 50 x 50 cm
  • Robuust en slijtvast
  • Met een verbetering der geluidsdemping van 26dB
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 13,70 per tegel incl. BTW
dat is € 54,80 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Rock "4311"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 7,0 mm
Warme isolatie 0,17 m² K/W
Totaal gewicht 4150 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 3,6 mm
Gewicht 685 g/m²
Contactgeluidsvermindering 25 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Robuust als steen, mooi als een carpet – de tapijttegels uit de collectie Desso Rock!  Aanvullend met de tweekleurige tapijttegels Desso Salt heeft de firma Desso de zelfsliggende vloerbedekking Rock met een klassiek- decente melange  in de handel gebracht.Verkrijgbaar in twaalf kleuren vindt u hier de klassieke kleuren voor kantoorruimten zoals grijs en anthraciet, natuurkleuren zoals beige en bruin en ook de bonte varianten in zonnig geel, donker aquablauw, meigroen en vuurrood. Zo biedt u deze collectie talrijke kleurcreaties om uw renovatieplanning op gang te brengen – graag in combinatie met de tapijttegels uit de collectie Desso Salt.

Met de geschiktheid de tegels te verleggen in ruimten met zwaar woongebruik (gebruikklas 33), kan men de Desso Rock zonder problemen in kantoorgebouwen, winkels, hotel en gastronomie en ook in scholen of universiteiten goed gebruiken. Het verleggen gaat dank  de zelfsliggende eigenschappen makkelijk van de hand. Eenvoudig kant op kant op de vlakke ondergrond uitleggen. Daarbij hebben de tapijttegels anti statische, vlamwerende en slipbestendige eigenschappen. Bovendien helpen de tapijttegels de luchtkwaliteit te verbeteren. Schadelijke stoffen, bijvoorbeeld roetpartikel worden door de tapijttegels opgenomen en vastgehouden. Met al deze geweldige eigenschappen en technische kwalificaties is de tapijttegel – collectie Rock van Desso betrouwbaar, robuust als steen en toch een warm aanvoelend tapijt

Desso Rock ist naar keuze verkrijgbaar met een ProBase® - of een EcoBase® rug. Indien u voor de EcoBase® rug in plaats van de in de standaard productie geïtegreerde ProBase® rug kiest, dan is het zeer belangrijk, dat u dat aangeeft op het einde van uw bestellingen in het daarvoor voorgeziene commentaarveld.

;