Close icon
Desso Stratos "9104"
Desso Stratos "9104"Desso Stratos "9104"
  • leverbaar in grote kleurenvariatie
  • robuuste vloerbedekking voor uw interieur
  • met verbetering van 24 dB geluidsdemping
  • vormvast en van lange levensduur
€ 10,70 per tapijttegel
€ 42,80 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Stratos "9104"

Met de tapijttegel collectie Stratos vindt u in de BRICOFLOR-onlineshop een van de meest geliefde Desso collecties, die zich kwalitatief door de jaren heen bewezen heeft als een product met zeer goede functionele eigenschappen daarbij slijtvast is en in verhouding een lage prijs heeft. De bonte lussen-tapijttegels zijn in 30 kleurenvariaties verkrijbaar. Mede dank het buitengewoon brede kleurenpalet met klassieke en moderne kleuren, biedt u Desso Stratos een grote variatie om u kamers en ruimten in te richten. Hier bevinden zich klassieke- elegante grijze- en anthraciet nuanceringen of  natuurlijke beige en bruin kleuren en ook moderne koele blauwe of warme oranje-rood variaties. Zo flexibel als die desinneringen, laten zich ook de technische mogelijkheden van deze vloerbedekking zien.

 Met de geschiktheit voor intensief bezochte commerciele ruimten (gebruikklas 33), kan men de zelfsliggende tapijttegel in een bijna oneindig aantal ruimten met verschillend gebruik varieren. Van kantoor- tot in hotel- of  gastronomie, in winkels, verzorgingscentra enz.In alle ruimten is de zelfsliggende vloerbedekking niet alleen visueel een lust voor het oog maar wordt u ook enthausiast door de vele technische specificaties die de tapijttegel tot een robuust en een product met lange levensduur maken.In de technische spatie zijn op de eerste plaats de vlammwerende- en antislip eigenschappen van belang maar ook de goede ervaringen door gebruikers van stoelen met zwenkwielen en de geschiktheid bij vloerverwarming, maken het gebruik van deze tapijtegels tot een globaal inzetbare en een robuuste partner bij renovatiewerkzaamheden.

De tapijtegel Desso Stratos is naar keuze met een ProBase® of met een EcoBase®- rug verkrijbaar. Valt de keuze in plaats van de standaard tegel met een bitumenlaag op de tapijttegel met een EcoBase® rug,dan is het erg belangrijk, dat u dat op het einde van uw bestelling in het daarvoor voorgeziene commentaarveld indraggt.

Technische details
Arrow icon