Close icon
Desso Stratos Blocks "9980"Image maximise icon
Desso Stratos Blocks "9980"Image maximise icon
Desso Stratos Blocks "9980"Image maximise icon
  • Elegante geometrische patronen in grijs- un bruinnuancen
  • Zelfsliggend snel en eenvoudig verlegbaar
  • Met geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen
  • Met een verbetering bei de geluidsdemping van 24 dB
€ 13,80 per tapijttegel
€ 55,20 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Stratos Blocks "9980"

In de Desso-collectie Stratos Blocks treffen edele grijsnuancen en zachte beige- bruinkleuren op verbluffende geometrische vormen.De tapijttegel-collectie maakt het spannend door de speelse en geometrische vormgeving die bij de bodemcreaties door de grafische elementen bij toeval ontstaan wanneer men de tegels voor de voet weg verlegd.Door het kleurrijke inrichten in tijdloos- edele grijskleuren en natuurlijke blauwschakeringen domineerd deze dessinering echter niet. De ruimte blijft optisch aangenaam en krijgt door deze tapijttegel spannende en subtiele structuren.Daarbij is Desso Stratos Blocks in drie verschillende tonen verkrijgbaar waarvan de ene kleur nog mooier dan de andere is.Door bescheiden kleurkeuze harmonieërd de tapijttegel met talrijke Iinrichtingselementen, zodat de vloerbedekking enerzijds bij het klassieke kantoorinterieur en anderzijds bij het meubilair uit de  hotel en gastronomie bedrijfstak past.

Op deze gebieden  is de zelfsliggende tapijttegel niet alleen goed combineerbaar maar ook een betrouwbare partner voor het dagelijks gebruik, waar zich in het bijzonder de certificatie van de gebruikklas 33 (voor intensief bezochte ruimten in objectbereiken) te kennen geeft. De 5,5 mm dikke vloerbedekking Desso Stratos Blocks ist gemaakt uit 100% regenereerbare ECONYL® garens en zo milieuvriendelijk en slijtvast tegelijk. Eveneens trekt de collectie de aandacht door talrijke technische kwaliteitskenmerken. Naast opmerkelijk goede ervaringen bij brandgedrag (Bfl – s1 – zwaar ontvlambaar), DS-antislip en anti statische eigenschappen, is deze tapijttegel onder andere ook geschikt voor vloerverwarmingen. Desso Stratos Blocks – elegante, eenmalige en goed uitgebalanceerde tapijtegels voor uw objectbereik.

De tapijtegels uit de collectie van Desso Stratos Blocks zijn naar keuze verkrijgbaar met een ProBase® rug of een EcoBase® rug. Wanneer uw keuze valt op de EcoBase® rug in plaats van de standaard uitvoering op een bitumen rug, dan schrijft u dat alstublieft in het commentaarveld op het einde uw bestellingen.

Technische details
Arrow icon