Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

  • Desso Torso "9193" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Torso "9193" tapijttegels BRICOFLOR
  • Desso Torso "9193" tapijttegels BRICOFLOR

Desso Torso "9193"

Desso
  • Frisé velour tapijttegels met een groot kleurenpalet
  • Robuust, vorm- en slijtvast
  • Luxeklas 3
  • Geschikt bij gebruik van stoelen met zwenkwielen.
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 16,50 per tegel incl. BTW
dat is € 66,00 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Torso "9193"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 7,0 mm
Warme isolatie 0,080 m² K/W
Totaal gewicht 4250 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 4,0 mm
Gewicht 850 g/m²
Contactgeluidsvermindering 23 dB
Brandweringsklasse Bfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

Blaast u al uw kamers een nieuw leven in met de tapijttegels uit de collectie Torso van Desso. In deze selectie vindt u een betrouwbaar dagelijks begeleider in frisé velour kwaliteit met een interessant melange effect. Deze combinatie is in de wieg gelegd voor een tapijttegel met creatieve inzet voor alle objecten waar optiek, comfort en slijtvastheid even belangrijk zijn. Het brede kleurenpalet van deze collectie bevat het hele kleurenspectrum van felle kleuren tot de meer klassieke en decente kleuren. Zo vindt u hier de klassieke objectkleuren beige, bruin, grijs anthraciet en ook de felle kleuren blauw, groen, geel en rood. De door de frisé velour geschapen geraffineerde constructie geeft de tapijttegel afhankelijk door lichtinval en uit welke hoek men kijkt, verschillende effecten. Een keer heeft men een rustig en decente optiek, de andere keer ziet men een levendige en kleurrijke pracht. Overtroffen worden deze geraffineerde  optische effecten alleen maar nog door  de wollige vezels en toch slijtvaste eigenschappen.

Het voor de tapijttegels gebruikte garen uit 100% polyamid maakt de vloerbedekking stabiel en van de tapijttegels een slijtbestendige begeleider voor het dagelijkse gebruik. Deze vloerbedekking is uitermate geschikt voor ruimten met zwaar woon- en werkgebruik. (gebruikklas 33) De standaard uitvoering van Desso tapijttegels is antistatisch en met DS- antislip. Voor een aangenaam en behaaglijk ruimtegevoel zorgt onder andere de geïntegreeerde geluidsdemping (25 dB). Elegante comfort, een groot kleurenpalet en extreme slijtvastheit zijn de bijzondere kenmerken van de Desso-collectie Torso – een vloerbedekking die al uw kamers  een nieuw leven in blaast.

Desso Torso is leverbaar in de uitvoering ProBase® en EcoBase®. Als u de EcoBase® kiest, dan is dit uitdrukkelijk te vermelden op het einde van uw bestelling in het daarvoor voorgeziene commentaarveld.

;