Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Textilfliese Desso Essence "A863 9093" BRICOFLOR

Desso Verso "2038"

Desso
  • Tweekleurig dessin in klassieke objectkleuren
  • Geschikt voor alle objectruimten
  • Robuust, vaste compactopbouw
  • Met 20 dB versterkte geluidsdemping
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 14,40 per tegel incl. BTW
dat is € 57,60 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Desso leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Desso Verso "2038"

Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 5,5 mm
Warme isolatie 0,040 m² K/W
Totaal gewicht 4050 g/m²
Verdeling 1/10"
Dikte 1,0 mm
Gewicht 500 g/m²
Contactgeluidsvermindering 20 dB
Brandweringsklasse Cfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Desso ProBase®
Vormvastheid ≤ 0,20%

Product beschrijving

De perfecte balans tussen eisen wat het dessign betreft en functionele voordelen vindt u nu in de tapijttegels bij de collectie van Desso Verso. Deze selectie biedt u een hedendaags dessin, in een klare minimalistische optiek, gecombineerd met slijtvaste materialien en talrijke technische kwaliteitskenmerken. De bescheiden tweekleurige vloerbedekking is in een aantal klassieke objectkleuren te verkrijgen.

Met een keuze van beige-, bruin-, grijze-, en anthracietkleuren vindt u hier voor alle ruimten – van kantoor tot meeting-  of ontvangstruimten de passende kleur. De tapijtegels vertonen een twee kleurenvariatie die zich tegenzijdig complementeren. Bij een totale dikte van 5,5 mm hebben de tapijttegels een sterke en compact getufte opbouw waardoor de vloerbedekking robuust en gelijktijdig goed te reinigen is. Met deze fysieke en materiele eigenschappen is de tapijttegel Desso Verso de perfecte keuze voor ruimten met zwaar woongebruik (gebruikklasse 33).

Bovendien kan de textiele vloerbedekking met een aantal technische kenmerken scoren. Door de vlamwerende, slipbestendige, antistatische en vormvaste kenmerken zijn de tegels robuust en garanderen daardoor een langjarig gebruik.

Een bijzonder highlight met de collectie Verso van Desso in kantoren, zijn de goede ervaringen bij gebruik van rolstoelen. Dank zij dit eigenschap worden de tapijttegels niet beschadigt alhoewel men bij gebruik van stoelen met zwenkwielen steeds heen en weer rolt. Desso Verso biedt u een hedendaags, van de industrie beïnvloedt dessign met ultimatieve voordelen – laat u zich ook van deze uitgebalanceerde tapijttegels overtuigen en tevreden stellen.

;