Close icon
Desso Verso "2038"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • Robuust en slijtvast
  • In een elegant en tweekleurig dessin
  • Met een verbetering bij geluidsdemping van 20 dB
  • Draagt bij aan een beter luchtklimaat
€ 15,10 per tapijttegel
€ 60,40 per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Desso Verso "2038"

De perfecte balans tussen eisen wat het dessign betreft en functionele voordelen vindt u nu in de tapijttegels bij de collectie van Desso Verso. Deze selectie biedt u een hedendaags dessin, in een klare minimalistische optiek, gecombineerd met slijtvaste materialien en talrijke technische kwaliteitskenmerken. De bescheiden tweekleurige vloerbedekking is in een aantal klassieke objectkleuren te verkrijgen.

Met een keuze van beige-, bruin-, grijze-, en anthracietkleuren vindt u hier voor alle ruimten – van kantoor tot meeting-  of ontvangstruimten de passende kleur. De tapijtegels vertonen een twee kleurenvariatie die zich tegenzijdig complementeren. Bij een totale dikte van 5,5 mm hebben de tapijttegels een sterke en compact getufte opbouw waardoor de vloerbedekking robuust en gelijktijdig goed te reinigen is. Met deze fysieke en materiele eigenschappen is de tapijttegel Desso Verso de perfecte keuze voor ruimten met zwaar woongebruik (gebruikklasse 33).

Bovendien kan de textiele vloerbedekking met een aantal technische kenmerken scoren. Door de vlamwerende, slipbestendige, antistatische en vormvaste kenmerken zijn de tegels robuust en garanderen daardoor een langjarig gebruik.

Een bijzonder highlight met de collectie Verso van Desso in kantoren, zijn de goede ervaringen bij gebruik van rolstoelen. Dank zij dit eigenschap worden de tapijttegels niet beschadigt alhoewel men bij gebruik van stoelen met zwenkwielen steeds heen en weer rolt. Desso Verso biedt u een hedendaags, van de industrie beïnvloedt dessign met ultimatieve voordelen – laat u zich ook van deze uitgebalanceerde tapijttegels overtuigen en tevreden stellen.

Technische details
Arrow icon