Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 30 Lock "0414 Soprano" (30,3 x 60,7 cm)

  • Gerflor Creation 30 Lock "0414 Soprano" (30,3 x 60,7 cm)

Gerflor Creation 30 Lock "0414 Soprano" (30,3 x 60,7 cm)

Gerflor
  • PVC kliklaminaat met realistische hout- en steendesigns
  • hoog loopcomfort en natuurlijk gevoel
  • bestand tegen huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddelen
  • geschikt voor gebruik met bureaustoelen
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 64,31 per pak incl. BTW
dat is € 34,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 30 Lock "0414 Soprano" (30,3 x 60,7 cm)

Stijl Keramiek
Commercieel gebruik Nee
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 7760 g/m²
Slijtlaag 0,3 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 4 mm
Afmetingen 30,3 x 60,7 cm
Aantal per pakket 10 Tegels = 1,84 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 4 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9/R10
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Als u op zoek bent naar een veerkrachtig klik vinyl dat makkelijk te installeren is, zoek dan niet verder dan de Gerflor Creation 30 Lock collectie. Deze moderne PVC klik vloeren zijn beschikbaar met 14 verschillende hout en steen immitaties en beschikt over een innovatief kliksysteem dat installatie makkelijk maakt. In deze collectie vindt u 24 verschillende designs, waarvan er 16 houten planken emuleren, en er 8 stenen tegels repliceren. Met de verschillende tinten kunt u verscheidene sferen ontwikkelen in uw ruimte, waarbij u natuurlijk zelf de keuze heeft wat voor sfeer u wilt ontwikkelen.

Deze uitstekende vinyl laminaat heeft een innovatief, en intuïtief kliksysteem dat snelle, makkelijke installatie mogelijk maakt. Het klicksysteem maakt het mogelijk voor een enkel persoon om in no time een hele ruimte van een nieuwe vloer te voorzien, zonder gedoe. De vloerelementen kunnen dan op hun plaats gelegd worden door simpelweg de mes-en-groef verbindigen goed te leggen ten opzichte van elkaar, en de vloerdelen op hun plaats te drukken. Hierdoor zorgt u voor een vaste vloer, die voelt alsof u over wolken loopt. Het comfort kan nog verder worden vergroot, aangezien dit klik PVC geschikt is om vloerverwarming onder te leggen.

Uitgerust met een 0,3 mm dikke slijtlaag en PUR+ oppervlaktebehandeling, zijn deze PVC kliklaminaat vloeren uiterst veerkrachtig en makkelijk schoon te maken. Deslijtklassen van 23 en 31 geven aan dat deze vloeren geschikt zijn voor installatie in intensief gebruikte woonruimtes en zelfs sommige commercieel gebruikte ruimtes. Gerflor Creation 30 Lock heeft een brandwerings beoordeling van Bfl-s1 en uitstekende antislip eigenschappen en slijtvastheid. Dit productgamma van Gerflor vinyl laminaat is ontworpen met gerecycleerde materialen voor een minimale impact op de natuur. Gerflor’s PVC laminaat heeft een A+ emissie certificering, wat betekend dat de vloer aan de strengste eisen van VOS-emissie, en dus uw binnenlucht niet vervuilt.

;