Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 55 "0966 Lava Light" (45,7 x 91,4 cm)

  • Gerflor Creation 55 "0966 Lava Light" (45,7 x 91,4 cm)

Gerflor Creation 55 "0966 Lava Light" (45,7 x 91,4 cm)

Gerflor
  • Dryback PVC met realistische hout- en steendesigns
  • PUR+ oppervlaktebehandeling
  • gebruikersvriendelijk kliksysteem
  • stevig, robuust, en vormvast
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 110,05 per pak incl. BTW
dat is € 32,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 55 "0966 Lava Light" (45,7 x 91,4 cm)

Stijl Natuursteen
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 4410 g/m²
Slijtlaag 0,55 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 2,5 mm
Afmetingen 45,72 x 91,44 cm
Aantal per pakket 8 Tegels = 4.00 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 4 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Dryback
Anti-slip klasse R9
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

De Gerflor Creation 55 collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuste eigenschappen, en een breed design spectrum. Dankzij de dryback PVC vloer van de Gerflor Creation 55 collectie, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. Met 63 verschillende designs, geeft het u de mogelijkheid om iedere sfeer te kunnen scheppen in uw ruimte. Met 48 hout en 15 steen designs heeft u de keuze uit talrijke opties. De hout decors zijn in van lichte tinten, waarmee u een nieuwe en frisse sfeer creëren kan, tot aan donkere varianten voor een gezellige en knusse sfeer, te verkrijgen. Zoekt u naar een totaal andere uistraling van uw ruimte, dan zijn er nog de natuursteen designs! De tegel varianten geven u een deftige en nette uitstraling, waarbij kwalliteit en netheid bovenaan staan.

De hoge slijtklasseaanduiding geeft aan dat de vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast. Bovendien is een Creation 55 vloer uizonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen scoort een Gerflor Creation dryback PVC vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. Deze uitstekende vloeroplossing heeft het "dryback" installatiesysteem, wat wil zeggen dat de vloerelementen op de geprepareerde ondervloer gelijmd worden. 

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar vinyl laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen gebruikt. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren.

;