Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 55 Clic System "0447 Amador" (17,6 x 100 cm)

  • Gerflor Creation 55 Clic System "0447 Amador" (17,6 x 100 cm)

Gerflor Creation 55 Clic System "0447 Amador" (17,6 x 100 cm)

Gerflor
  • PVC kliklaminaat met realistische hout- en steendesigns
  • PUR+ oppervlaktebehandeling
  • gebruikersvriendelijk kliksysteem
  • stevig, robuust, en vormvast
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 70,31 per pak incl. BTW
dat is € 39,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 55 Clic System "0447 Amador" (17,6 x 100 cm)

Stijl Licht hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 8260 g/m²
Slijtlaag 0,55 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 5,0 mm
Afmetingen 17,6 x 100 cm
Aantal per pakket 10 Planken = 1.76 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 5 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

De Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuste eigenschappen, en een breed design spectrum. Dankzij de PVC kliklaminaat vloer van de Gerflor Creation 55 Clic collectie, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. Door de brede variëteit van hout en steen designs, heeft u de keuze van iedere stijl die u maar wenst. Beschikbaar in 30 hout designs en 9 steen designs, is er een passende keuze voor iedere smaak, stijl, en sfeer. Hierdoor heeft u een brede keuze aan verschillende tinten, dus een optie voor iedere mogelijke ruimte.

Gerflor introduceert een nieuw, innovatief kliksysteem in het hele Creation Clic productgamma, wat een snelle, makkelijke installatie mogelijk maakt, zonder gedoe. Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit klik PVC producten afleveren. Haar vinyl laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen gebruikt. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren.

De hoge slijtklasseaanduiding geeft aan dat de klik PVC vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast. Bovendien is een Creation 55 Clic vloer uizonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen scoort een Gerflor Creation vinyl laminaat vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. Hierdoor is de Gerflor Creation 55 Clic collectie ideaal, aangezien het aan zoveel wensen en eisen voldoet.

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

;