Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 55 X'Press "0583 Deep Oak" (18,4 x 121,9 cm)

  • Gerflor Creation 55 X'Press "0583 Deep Oak" (18,4 x 121,9 cm)

Gerflor Creation 55 X'Press "0583 Deep Oak" (18,4 x 121,9 cm)

Gerflor
  • loose-lay PVC laminaat in hout en steen dessins
  • PUR+ oppervlaktebehandeling
  • slip vermindering klasse R9/R10
  • geschikt voor gebruikt met vloerverwarming
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 58,87 per pak incl. BTW
dat is € 32,89 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 55 X'Press "0583 Deep Oak" (18,4 x 121,9 cm)

Stijl Donker hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Te lijmen
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 7200 g/m²
Slijtlaag 0,55 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 4,0 mm
Afmetingen 18,4 x 121,9 cm
Aantal per pakket 8 Planken = 1,80 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 5 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Loose-lay
Anti-slip klasse R10
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

De Gerflor Creation 55 X'Press collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuste eigenschappen, en een breed design spectrum. Dankzij de vinyl vloer van de Gerflor Creation 55 X'Press collectie, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. De hoge slijtklasseaanduiding geeft aan dat de vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 X'Press collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast.

Bovendien is een Creation 55 X'Press vloer uizonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen, van het vinyl laminaat, scoort een Gerflor Creation vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. Door de brede variëteit van hout en steen designs, heeft u de keuze van iedere stijl die u maar wenst. Beschikbaar in 6 hout designs en 4 steen designs, is er een passende keuze voor iedere smaak, stijl, en sfeer. Het loose-lay ontwerp van de Gerflor Creation 55 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces makkelijker dan ooit te voren.

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar loose lay PVC bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen gebruikt. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Dit geeft u nog meer kwaliteit waarbij de vloeren ook nog eens gezonder zijn voor u en uw naasten.

;