Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 70 "0329 Limed Oak" (15,2 x 91,4 cm)

  • Gerflor Creation 70 "0329 Limed Oak"

Gerflor Creation 70 "0329 Limed Oak" (15,2 x 91,4 cm)

Gerflor
  • Dryback PVC bekroond met een Red Dot Design Award
  • hoge gebruiksklasse (34/43)
  • stil, comfortabel, en slijtvast
  • waterbestendig en makkelijk schoon te maken
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 121,88 per pak incl. BTW
dat is € 36,49 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 70 "0329 Limed Oak" (15,2 x 91,4 cm)

Stijl Licht hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 4395 g/m²
Slijtlaag 0,7 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 2,5 mm
Afmetingen 91,4 x 15,2 cm
Aantal per pakket 24 Planken = 3.34 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 4 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Dryback
Anti-slip klasse R9/R10
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Een Gerflor Creation 70 vloer belooft realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteits zegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Door de hoge gebruiksklasses (Gebruiksklasses 34 en 43) van dit PVC laminaat kunt u deze vloer in iedere industriële en commerciële ruimtes plaatsen. Dit sluit niet uit dat het niet mogelijk is om dit dryback PVC in uw huis te installeren. Het geeft uw ruimte enkel de hogere kwaliteit!

Gerflor bied méér dan 60 designs in deze veelzijdige collectie, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. De elegante, donkere hout designs van dit vinyl laminaat brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineer een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Een Gerflor Creation vloer heeft het "dryback" installatiesysteem, wat wil zeggen dat de vloerelementen op de geprepareerde ondervloer gelijmd worden.

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Gerflor Creation 70 productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gercertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormen ze geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen en weekmakers bevatten. Ook de VOS-emissie van deze dryback PVC vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste europeese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel.

;