Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Creation 70 X'Press "0356 Denim Wood" (18,4 x 121,9 cm)

  • Gerflor Creation 70 X'Press "0356 Denim Wood"

Gerflor Creation 70 X'Press "0356 Denim Wood" (18,4 x 121,9 cm)

Gerflor
  • prachtige hout, steen en textiel dessins
  • loose lay PVC beschikbaar in plank en tegelformaat
  • veelzijdig en breed inzetbaar
  • slip verminderend
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 56,05 per pak incl. BTW
dat is € 41,52 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Creation 70 X'Press "0356 Denim Wood" (18,4 x 121,9 cm)

Stijl Grijs hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking PUR+
Totaal gewicht 8960 g/m²
Slijtlaag 0,70 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Vormvastheid ≤ 0,15 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 5,0 mm
Afmetingen 18,4 x 121,9 cm
Aantal per pakket 6 Planken = 1,35 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 8 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Loose-lay
Anti-slip klasse R9-R10*
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Een Gerflor Creation 70 X'Press vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteitszegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Haar vinyl laminaat is voorzien van een hoge slijtlaag van 0,7 mm. Deze slijtlaag is daarbij ook bedoeld voor een intensief gebruik op industrieel gebied, maar kan ook op ieder commercieel gebied worden gebruikt. Dit biedt u een langdurig en uitermate sterk product.

Gerflor biedt u 15 diverse designs in deze veelzijdige collectie van loose lay PVC, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. De elegante, donkere hout designs brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineer een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Het loose-lay ontwerp van de Gerflor Creation 70 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces van vinyl laminaat makkelijker dan ooit te voren. Na het leggen kan de vloer dan ook meteen in gebruik genomen worden.

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Creation 70 X'Press productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gercertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze PVC laminaat vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormen ze geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste europeese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel.

;