Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"

  • Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"
  • Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"
  • Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"

Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"

Gerflor
  • 100% Recyclebaar vinyl
  • Los liggend PVC laminaat
  • Vloerelementen makkelijk te vervangen
  • Hoge kwaliteit oppervlak
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 50,02 per pak incl. BTW
dat is € 29,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Senso Adjust "0729 Dandy Amber"

Stijl Donker hout
Commercieel gebruik Nee
Achterkant Te lijmen
Oppervlak afwerking Ja/ PU
Totaal gewicht 7.230 g/m²
Slijtlaag 0.3 mm
Indrukbelasting 0.06 mm
Vormvastheid ≤ 0,15
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 4,2 mm
Afmetingen 91,4 x 15,2 cm
Aantal per pakket 12 Planken = 1,67 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 6 dB
Warmteoverdracht 0,02 m² K/W
Installatiesysteem Loose-lay
Anti-slip klasse R9
Zijkant Ronde zijkant

Product beschrijving

De Senso Adjust is een top kwaliteit design vloer van Gerflor. Gerflor staat erom bekend één van de beste fabrikanten te zijn van vinyl laminaat, die de hoogste kwaliteit leverd van Europa en de markt leidt met haar innovatieve designs en producten. De Senso Adjust is daar natuurlijk geen uitzondering op. Deze uitstekende loose lay PVC vloeroplossing is makkelijk te installeren en, waar nodig, zijn de individuele vloerelementen makkelijk te vervangen. Dankzij de innovatieve productiemethode zijn deze vloeren zelfs geschikt voor natte of vochtige ruimtes. De unieke PU oppervlaktebehandeling maakt een Senso Adjust vloer niet alleen makkelijk schoon te maken, maar minimaliseert ook het slipgevaar, zelfs in natte omstandigheden, door de anti-slip bovenlaag. Verder heeft deze collectie ook een standaard slijtlaag van 0,3 mm, waardoor dit het grootste loopverkeer in uw ruimte opneemt.

Maar niet alleen de technische eigenschappen van deze vloer zijn een lintje waardig, ook de uitgesproken dessins zijn zeker het vermelden waard. De charactervolle hout en steen desins brengen de aangename, gesophisticeerde sfeer van een echte houten of stenen vloer naar uw ruimte, maar dan zonder de hoge kosten, bewerkelijke installatie of het intensieve onderhoud. Door de grote hoeveelheid aan verschillende structuren en tinten, zijn de opties zo goed als eindeloos. U kunt talrijke sferen scheppen in uw nieuwe ruimte met het PVC laminaat van Gerflor Senso Adjust.

Bovendien staat het kopen van een Gerflor Senso Adjust vloer garant voor het in huis halen van een ecologisch verantwoord product. Gerflor heeft het namelijk als persoonlijke missie opgevat om excellente producten te leveren, die ook de natuur ten goede komen. Er zitten dus géén schadelijke chemicaliën, zware metalen, of giftige weekmakers in haar producten. Bovendien zijn alle producten gemaakt van minstens 20% gerecyclede producten, en zijn zelfs, de volle, 100% recyclebaar. Gerflor slaagt er dus met flag en wimpel in om prachtig vinyl laminaat te leveren van hoge kwaliteit, die de natuur minimaal benadelen.

;