DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
 • germany - bricoflor.de
 • austria - bricoflor.at
 • france - bricoflor.fr
 • belgian - bricoflor.be
 • greatbritain - bricoflor.co.uk
 • italy - bricoflor.it
 • poland - bricoflor.pl
 • spain - bricoflor.es
 • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Senso Lock 20 "0675 Wood 2" Designbelag mit Klick-System

 • Gerflor Senso Lock 20 "0675 Wood 2" Designbelag mit Klick-System

Gerflor Senso Lock 20 "0675 Wood 2"

Gerflor
 • hoogwaardige hout- en steen immitatie
 • geschikt voor vloerverwarming
 • voor elke wonoruimte geschikt
 • makkelijke installatie dankzij kliksysteem
Bezorgkosten
20.00 € per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 44,75 per pak incl. BTW
dat is € 22,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Senso Lock 20 "0675 Wood 2"

Stijl Grijs hout, Licht hout
Commercieel gebruik Nee
Oppervlak afwerking PUR
Totaal gewicht 6.782 g/m²
Slijtlaag 0,20 mm
Indrukbelasting ≤ 0,10 mm
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 3,4 mm
Afmetingen 14,9 x 93,5 cm
Aantal per pakket 14 Planken = 1.95 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 5 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9 / R10
Zijkant Recht
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Hardhouten en stenen vloeren zijn, zonder enige twijfel, de twee meest verfijne opties bij het kiezen van een vloer, omdat ze een luxe look en feel geven aan de ruimtes waarin ze gelegd zijn. Echter, een stenen of hardhouten vloer is een kostelijke en omslachtige keuze. Daarom heeft Gerflor, met haar Senso Lock 20 collectie, PVC kliklaminaat ontwikkeld waarmee u de zelfde hoge standaard van kwaliteit en design in huis kan halen, voor slechts een fractie van de kosten en moeite.

De Senso Lock 20 Collectie is beschikbaar in zes verschillende designs om in ieder interieur te passen. Daarvan zijn er vier die hardhout emuleren, en twee met designs met een steen look. Dat geeft een aangename variëteit waar in u vast zal vinden wat het best in uw ruimte past, en tegelijkertijd zal u een product in huis halen waar van de kwaliteit verzekerd is. Van de twee steendesigns in de Senso Lock 20 collectie, is er één een strak, sober, en modern ogend licht grijs. Voor een warmere, helderdere sfeer in de ruimte is er een zachte creme tint, die eerder geïnspireerd is op zandsteen of mergel. Als u de voorkeur geeft aan een houtdesign, dan zijn er vier antrekkelijke keuzes. Van zacht, bleek, en helder, via ingetogen bruin en goud bruin, naar diep, donker bruin. Alle Gerflor PVC laminaat vloeren zijn zo gemaakt dat ze er natuurgetrouw uit zien, en authentiek aanvoelen om uw vloer niet te onderscheiden te maken van een echte houten of stenen vloer.

Senso Lock 20 is ontwikkeld en uitgebreid getest zodat u een kwalitatief goed product in huis haalt, dat er prachtig uit ziet en lang mee gaat. Deze Gerflor vloer heeft een Europeese certificering klasse 22 voor gemiddeld thuisgebruik, waardoor het een ideale uitkomst is voor veel renovatieprojecten. Dankzij de 0,2 mm dikke slijtlaag zijn de vloeren excellent bestand tegen krassen, schuren, en deuken. De PUR oppervlakte behandeling versterkt die resistentie nog meer, en zorgt bovendien dat het schoonmaken van de vloeren makkelijker is dan bij veel andere producten. Deze PVC vloer heeft bewezen bestendig te zijn tegen veranderingen van het binnenklimaat, zoals schommelingen in luchtvochtigheid en termperatuur, alsook hoge drukken, dus ze behoud haar vorm en kleur doorheen jaren van gebruik. Dankzij de excellente warmtegeleiding zijn deze vloeren ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Ook dankzij de slip en brand werende eigenschappen van deze producten doet ze het label "kwaliteitsproduct" zeker eer aan. Gerflor introduceerd een innovatief klik systeem in het Senso Lock productgamma dat een gedoe vrije, snelle, en makkelijke installatie mogelijk maakt.

;