Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"

  • Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"
  • Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"
  • Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"
  • Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"
  • Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"

Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"

Gerflor
  • makkelijk installeerbaar klik vinyl
  • voor elke woonruimte geschikt
  • veelzijdig (gebruiksklasse 23 en 31)
  • 100% recycleerbaar
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 44,16 per pak incl. BTW
dat is € 24,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Senso Lock 30 XL "0736 Lulea"

Stijl Licht hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Kunststof coating
Oppervlak afwerking PUR
Totaal gewicht 7.700g/m²
Slijtlaag 0,30 mm
Indrukbelasting 0,05 mm
Vormvastheid ≤ 0,15%
Slijtvastheid T
Lichtechtheid > 6
Totale dikte 4,0 mm
Afmetingen 124,5 x 17,8 cm
Aantal per pakket 8 Planken = 1,77 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 5 dB
Warmteoverdracht 0,25 %
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9/R10
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Gerflor gebruikt haar expertise om zeer divers gamma klik vinyl laminaat aan te bieden, en haar productgamma ieder jaar te vernieuwen en innoveren. De Senso Lock collecties zijn zacht en aangenaam om op te lopen, en bieden een unieke variatie originele, aantrekkelijke bostinten kleuren en rijke visuele texturen. Door het unieke kliksysteem, heeft een Gerflor Senso Lock 30 PVC laminaat een uiterst simplele installatieprocedure, zonder daarbij toe te geven op kwaliteit of comfort. Deze collectie combineerd stevigheid, design, elegantie, en betrouwbaarheid in één product.

Dit hoge kwaliteit PVC kliklaminaat is beschikbaar in ee brede keuze aan designs en kleuren, waarvan er zeker minstens één in uw decoratieve visie past. De Senso Lock 30 collectie bevat unieke hout texturen en zachte, rustieke tinten die de indruk geven dat uw nieuwe vinyl laminaat van echt hout gemaakt is. Een houten vloer geeft altijd een tijdloos klassieke look, maar die ook in een modern ingericht interieur past, op die manier dat alleen hout dat kan. Maar ook steen designs ontbreken niet in deze veelzijdige collectie. Voor een modernere look in uw ruimte heeft Gerflor ook gedacht aan authentieke steen designs. Die strakke, elegante look die eerder alleen mogelijk was met een echte stenen vloer, kan met de Senso Lock 30 collectie ook als betaalbaarder, makkelijker klik vinyl. Maar de looks en feel doen niet onder, want Gerflor is er in geslaagt niet alleen de kleuren en visuele structuur te repliceren, maar ook de oppervlaktestructuur van zowel steen als hout.

Senso Lock 30 is een hoge kwaliteit PVC kliklaminaat vloer die vele uitstekende technische eigenschappen heeft. Slijtklassen van 23 en 31 geven aan dat de vloer geschikt is voor ruimtes met gemiddeld voetverkeer, waardoor de vloeren geïnstalleerd kunnen worden in voor vele verschillende ruimtes. Één van de vele ander kwaliteiten die producten in de Senso Lock 30 collectie bieden, is een goede demping van contactgeluid en geluid van, bijvoorbeeld, vallende voorwerpen. Dit vinyl laminaat is niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Een Gerflor Senso Lock 30 vloer past ook in ierdere ruimte, of het nou een keuken, woonkamer, gang, of een slaapkamer is. Maar ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers, voelt een Senso Lock 30 vloer zich prima op haar plaats. Dankzij de PUR oppervlaktebehandeling zijn de vloerelementen niet alleen slip verminderend, brandwerend, en uiterst maatvast, maar ook verminderd dit het verkleuren onder invloed van zonlicht drastisch. Ook maakt u het PVC laminaat makkelijk schoon te maken omdat het hermetisch sluit en dus vuil en vocht niet in de vloer indringen.

 

;