Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Gerflor Senso Lock Plus "0664 Harbor Blue"

  • Gerflor Senso Lock Plus "0664 Harbor Blue"
  • Gerflor Senso Lock Plus "0664 Harbor Blue"
  • Gerflor Senso Lock Plus "0664 Harbor Blue"
  • Gerflor Senso Lock Plus "0664 Harbor Blue"

Gerflor Senso Lock Plus 55 "0664 Harbor Blue"

Gerflor
  • PVC kliklaminaat met een brede keuze aan houtdesigns
  • flexibel in gebruik (gebruiksklasse 33/42)
  • makkelijke installatie dankzij kliksysteem
  • ecologisch verantwoord geproduceerd
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-9 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 56,61 per pak incl. BTW
dat is € 37,49 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Gerflor leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor Senso Lock Plus 55 "0664 Harbor Blue"

Stijl Design, Grijs hout
Commercieel gebruik Ja
Oppervlak afwerking PUR
Totaal gewicht 8.260 g/m²
Slijtlaag 0,55 mm
Indrukbelasting 0,05 mm
Vormvastheid ≤ 0,15%
Slijtvastheid T
Lichtechtheid > 6
Totale dikte 5,0 mm
Afmetingen 105 x 18 cm
Aantal per pakket 8 Planken = 1,51 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 6 dB
Warmteoverdracht 0,25 W/(m.k)
Warmteoverdracht 0,25 %
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9/R10
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Gerflor Senso Lock Plus is een innovatief product, niet alleen op het gebied van technische eigenschappen, maar ook op dat van look, feel, en algeheel design. Het uiterlijk van dit PVC laminaat geeft een uiterst realistischische hout look, die ook de invloed van een houten vloer op de sfeer in een ruimte ook perfect recreëren. Het kleurpalet strekt van dit klik vinyl zich uit van beige en witte houttinten, tot intensere donkere grijze en bruine houttinten. Maar alle beschikbare tinen hebben één ding gemeenschappelijk: het zijn uitzonderlijk goede immitaties van een houten vloer. De tinten donker grijs en bruin zijn perfect voor een sober, ingetogen interieur, terwijl de lichtere tinten eerder een opgewekte, heldere sfeer creëren. U kunt dus, met een Gerflor Senso Lock Plus klik vinyl, de sfeer in uw ruimte precies zo maken als u dat wilt, zonder in te leveren op gebruiksgemak, of kwaliteit, en zonder de financiële inverstering te doen van een echte houten vloer.

Gerflor brengt een innovatief kliksysteem naar het Senso Lock productgamma, dat en makkelijke, snelle, en gedoe-vrije installatie mogelijk maakt. U kunt zich met dit vinyl laminaat, de moeite en kosten besparen van het inhuren van een vakman, en uw nieuwe vloer makkelijk zelf installeren. De installatie is niet moeilijker dan slechts de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar te leggen, en de vloerelementen op hun plaats te klikken. Deze collectie Gerflor PVC kliklaminaat is ontworpen om gerecycelde materialen te gebruiken en een minimale impact op de natuur te hebben. Gerflor vloeren hebben dan ook een VOS-emissie label van A+, wat wil zeggen dat de vloer geen negatief effect heeft op uw ruimte en binnenlucht. Ook worden Senso Lock klik vinyl vloeren gemaakt zonder lood, zware metalen, en schadelijke chemicaliën. De productie verloopt op deze manier omdat Gerflor natuurbescherming zeer serieus neemt. Daarom ook zijn al haar producten, inclusief de Senso Lock Plus, 100% recycleerbaar.

Een ander  groot voordeel van de Gerflor Senso Lock Plus PVC laminaat collectie is de extra dikke slijtlaag. Met een dikte van 0,55 mm, bijna drie keer zo dik als van andere collecties, zij de vloerpanelen zeer slijtvast en duurzaam. Maar dat is niet alles, want het oppervlak is ook gecoat met een PUR+ behandeling, die een extra beschermlaag vormt tegen krassen, deuken, en schuren. Gerflor Senso Lock Plus, met haar slijtklasse 33/42, kan in diverse situaties gebruikt worden, en is geschikt voor zowel thuis situaties als commerciële ruimtes. Maar ook vloerverwarming is geen problem, want dankzij de uitstekende warmtegeleiding heeft een Gerflor Senso vloer geen negatieve invloed op de efficiëntie van uw vloerverwarming. Bovendien is de klik vinyl geschikt voor gebruik in vochtige en natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

;