Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR - BRICOFLOR

  • Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR
  • Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR
  • Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR
  • Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR
  • Laminat Gerflor TopSilence "Largo Grey" BRICOFLOR

Gerflor TopSilence "Largo Grey"

  • Klik vinyl met een vierlaags opbouw: Gerflor "4TECH SYSTEM"
  • uitzonderlijke geluidsdemping: 18 dB geluidsdruk en 50 % echo minder
  • hoog installatiegemak: "Vertical Click" systeem
  • geschikt voor intensief gebruik: gebruiksklasse 23/32
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
6-8 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 55,05 per pak incl. BTW
dat is € 37,45 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Gerflor TopSilence "Largo Grey"

Kleur Grijs
Design Medium hout
Panelen per paket 6 Panelen= 1,47 m²
Afmetingen 129 x 19 cm
Totale dikte 9,5 mm
Totaalgewicht 7.970 g/m²
Afschuining Geen afgeschuinde rand
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Impact geluidsreductie 18 dB

Product beschrijving

Gerflor Topsilence is een hoge kwaliteit vloeroplossing, die uitzonderlijke hoge standaards van slijtvastheid, veerkracht, en warmte aan de voetzool biedt, maar ook, als highlight, tot 10 meer geluid dempt dan traditioneel laminaat. De opbouw vormt een hybride tussen gewoon laminaat en PVC laminaat, en combineert zo de grootste voordelen van beiden systemen. De vierlaags opbouw noemt Gerflor 4TECH SYSTEM, en bestaat uit een 0.35 mm dikke, PU behandelde slijtlaag, die krassen en deuken tegen gaat. Daar onder ligt een vinyl laag, waarin zachte vezels verwerkt zijn, wat zorgt voor een aangenaam gevoel wanneer u over de vloer loopt. Daar onder bevint zich een geluidsdempende laag, die tot 18 decibel geluidsdruk verminderd. Hierdoor hebben er veel aspecten invloed op het loopcomfort van dit klik vinyl.

Daardoor is een Topsilence vloer 10 keer zo stil als een "normale" PVC of conventioneel laminaat vloer. Niet alleen vermindert dit de echovorming met 50%, ook elimineert het de nood om een ondervloer te installeren bij dit vinyl laminaat. De onderste laag is 7.5 mm dik hardboard, wat de hele vloer stabiliseert. Meerdere vliegen in één klap, dus. Maar dankzij Gerflor hun intuïtieve "Vertical Click" systeem lijdt het installatiegemak niet onder deze lijst met indrukwekkende eigenschappen. Leg het klik vinyl op hun plaats, druk ze aan, en de vloer is klaar voor gebruik.

Dat gebruik kan ook intensief zijn, want Gerflor Topsilence vloeren hebben een gebruiksklasse van 23/32 (zwaar thuisgebruik/gemiddeld projectgebruik), een brandweringsklasse van Bfl-S1, én zijn geschikt vor gebruik met bureaustoelen. Ook vloerverwarming is geen probleem bij dit vinyl laminaat, waardoor een Topsilence vloer van Gerflor perfect geschikt is voor thuis, in een kantoor, of zelfs voor lichte industriële toepassingen. Dit veelzijdig en gebruikersvriendelijk klik PVC is beschikbaar in twee steen desins en acht hout desins. Er is dus voldoende keuze voor iedere smaak en stijl. 

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

;