Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090
  • Bestel eenheid: 20 tegels

Heuga SmartSense "306125 Ginseng" Teppichfliesen BRICOFLOR

  • Heuga SmartSense "306125 Ginseng" Teppichfliesen BRICOFLOR
  • Heuga SmartSense "306125 Ginseng" Teppichfliesen BRICOFLOR

Heuga SmartSense "306125 Ginseng"

Heuga
  • extreem resistente (NK 33)
  • terughoudend-relaxed decors in lineaire gestructureerde uitvoering
  • met zwenkwielen (object)
  • verbeterde maatvastheid
Bezorgkosten
€ 10,00 per bestelling
Levertijd
9-11 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 8,75 per tegel incl. BTW
dat is € 35,00 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Heuga leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Heuga SmartSense "306125 Ginseng"

minium bestelhoeveelheid 20
Geschiktheid voor bureaustoelen ≥ 2,4 (EN 985)
Oppervlakte Bouclé
Totale dikte 4,8 mm
Totaal gewicht 4.180 g/m²
Verdeling 5/64
Gewicht 400 g/m²
Brandweringsklasse Cfl-s1 (B1)
Samenstelling 100% polyamide
Lichtechtheid 7 (ISO 105/B02)
Afmetingen 50 x 50 cm
Achterkant Graphlex®
Vormvastheid ≤ 0,2% (ISO 2551)

Product beschrijving

Heuga Smart Sense zijn slijtbestendige tapijttegels speciaal voor zwaar gebruik in het commerciële bereik. (gebruikklas 33) De japanse kunst diende als inspiratiebron voor de patroonvorming van de 10 bouclé lussentapijttegels. Natuurlijke kleuren die op een terughoudende manier de lijnenstructuur van  de  tapijttegels voor het commerciële bereik versieren, geven in de optiek rust en stilte in iedere ruimte. In het sortiment vindt u een groot aantal tapijttegels in verschillende grijze nuancen terug, die van donker bruine, beige, sterke rode, groene en blauwe kleuren ondersteund worden. Bijzonder in de structuur herinnerd de modulaire vloerbedekking door de gestreepte uitvoering aan een Zen-tuin uit het verre oosten diep adem halen en ontspannen met de Heuga Smart Sense. Werkt de optiek al rustgevend, zo mag ook de op de achtergrond bevindende technische basisstructuur van zich zeggen zich in eendracht met de natuur te bevinden.

Heuga als merkproducent let op het behoud van de natuur en gebruikt voor de productie gerecycled garenmateriaal (60%), waardoor de belastíng van de natuur al duidelijk gezonken is. Ook de technische specificaties volgen deze doelstelling. De Smart Sense tapijttegels zijn dank de kwaliteit van de polyamide vezels extreem slijtbestendig (gebruikklasse 33) en beschikken over een verbeterde vormstabiliteit – de typische karakteristieken van een harde op weerstand uitgerichte vloerbedekking. Tegelijkertijd zijn de tapijttegels dank de loopgeluidsdempende opbouw en de voetverwarmende eigenschappen comfortabel als een zachte vloerbedekking. Flexibele gebruiksmogelijkheden in de verschillende ruimten worden ook gegerandeerd door de geschiktheid van gebruik bij stoelen met zwenkwielen en de vlamwerende eigeschappen (Cfl-s1). Verlegd worden  de los liggende tapijttegels  in een schaakbordpatroon.

Het leggen van de tegels gaat dank de Graphlex®-rug erg eenvoudig en snel. Heuga Smart Sense de onverwoestbare tapijttegel met een charme uit het verre oosten.

;