Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Laagste prijs garantie

Wij garanderen de laagste prjzen over ons gehele assortiment. Zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit vloer- en wandoplossingen zonder één cent meer te besteden dan nodig.

Hoe werkt BRICOFLOR’s laagste prijs garantie?

Als u, als eindgebruiker, binnen 3 dagen na aankoop identiek het zelfde product ergens in Nederland online aangeboden ziet voor een lagere prijs, (met uitzondering van veilingssites of tweedehands, zoals eBay, catawiki, en Marktplaats), dan betalen wij u het verschil volledig terug!

Denk er aan dat de laagste prijs garantie alleen geldt op de effectieve verkoopprijs van het product, d.w.z. de prijs inclusief BTW en verzendkosten de door ons en een concurent berekend zijn.

Email ons uw ordernummer, de beschrijving van het product, en een link naar het precieze aanbod van onze concurrent. Wij zullen u zo snel mogelijk een bevestiging sturen, en het bedrag naar u overmaken.

Als u een lagere prijs vindt voordat u een order plaatst, kunt u direct met ons contact opnemen, en dan verminderen wij uw factuur met het verschilbedrag.

Houdt er rekening mee dat de laagste prijs garantie alleen geldig is op de volledige verkoopprijs, en niet van toepassing is op acties, promoties, afprijzingen, of enige andere vorm van speciale voorwaarden of kortingen. De laagste prijs garantie is ook alleen geldig op de prijs op het moment van de koop, en geldt dus niet op prijzen ten gevolge van veranderingen vóór of na de aankoop van het product.

BRICOFLOR behoudt het recht prijsaanvragen te weigeren zonder opgaaf van reden.

;