Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur 043-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Betaalmethoden

Als u een bestelling plaatst bij BRICOFLOR Nederland, heeft u op dit moment keuze uit drie betaalmethoden: credit card, PayPal, en bankoverschrijving. U kan kiezen uit deze verschillende methoden in stap 5 van de bestelling.

Credit card

Als u een credit card heeft, kunt u kiezen tussen Visa en Mastercard. Dit werkt zoals u gewent bent van creditcard betalingen: u geeft uw kaartnummer, de geldigheidsdatum, en de CCV code in, en bevestigd via uw creditcard maatschappij.

Betaling via bankoverschrijving

U kan ook direct overmaken. Daarvoor ontvangt u, als u voor "overschrijving" hebt gekozen in stap 5 van de bestelling, de gegevens in de bevestigingsmail van uw bestelling. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben kunnen wij uw bestelling verwerken. Gelieve er rekening mee te houden dat het enkele werkdagen kan duren voordat wij uw betaling ontvangen hebben.

Tnv: BRICOFLOR GmbH
IBAN: DE93 4264 0048 0526 4460 01
BIC: COBADEFFXXX
Bank: Commerzbank AG Frankfurt am Main

PayPal

U kan ook overmaken via PayPal. Als u voor PayPal kiest in stap 5 van de bestelling, opent een nieuw venster waarin u kan betalen, zoals u van PayPal gewend bent.

iDeal/Bancontact/Sofort/Klarna

Op dit moment is betaling via deze methoden nog niet mogelijk bij ons. Wij hopen echter zo snel mogelijk deze metaalmogelijkheden aan te kunnen bieden.