Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Tarkett iD Inspiration 55 Click "Vintage Teak Natural" BRICOFLOR

  • Tarkett iD Inspiration 55 Click "Vintage Teak Natural" BRICOFLOR

Tarkett iD Inspiration 55 Click "Vintage Teak Natural"

Tarkett
  • prachtig, rustiek design van PVC kliklaminaat
  • snelle, makkelijke installatie door kliksysteem
  • makkelijk schoon te maken
  • geen schadelijke weekmakers
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
7-12 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 68,04 per pak incl. BTW
dat is € 37,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Tarkett leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Tarkett iD Inspiration 55 Click "Vintage Teak Natural"

Stijl Donker hout
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Stapelweefselvlies versterkt
Oppervlak afwerking TopClean XP
Totaal gewicht 8.300 g/m²
Slijtlaag 0,55 mm
Indrukbelasting 0,07 mm
Vormvastheid < 0,10 %
Slijtvastheid Gruppe T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 5,00 mm
Afmetingen 121,2 x 18,5 cm
Aantal per pakket 8 Planken = 1.793 m²
Brandgedrag Cfl-s1
Contactgeluidsvermindering 7 dB
Warmteoverdracht 0,033 m² K/W
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse DS/R9
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Heterogeen elastisch PVC/vinyl

Product beschrijving

Laat u verbazen door de brede waaier hout designs in Tarkett iD Inspiration 55 Click PVC kliklaminaat collectie. De vele verschillende tinten zullen u inspireren en uw ruimte ongetwijfeld verrijken. Deze in elkaar grijpende klik PVC vloeren zijn perfect voor het renoveren of herinrichten van grote vloeroppervlakken, in zowel residentieël, industrieël, als commercieël gebruikte ruimtes, dankzij de slijtklasse 23/33/42. Een Tarkett iD Inspiration 55 Click vloer is dus geschikt voor zelfs de meest intensief gebruikte woonruimtes. Dit resulteert in een vrijwel oneindige lijst mogelijke toepassingen voor uw renovatieprojecten.

De Inspiration 55 Click collectie is toegespitst op natuurlijke, realistische houtdesigns van vinyl laminaat. Van lichte creme witte tinten, tot uitgesproken exotische houtsoorten, maar ook ingetogen tinten die iedere modern ingerichte ruimte zullen verrijken. Er zit dus zéker een design in deze collectie dat perfect aansluit bij uw toepassing én decoratieve visie. Kies uw favoriete design, of combineert u verschillende designs om patronen te creëren of verschillende delen te onderscheiden. De Inspiration 55 Click collectie zal uw creativiteit stimuleren én de mogelijkheid bieden uw fantasieën waar te maken. Met de verschillende tinten van klik PVC kunt u vele uitstralingen en sferen creëren in uw ruimtes. De kleuren zijn door de lichtechtheid van optimale kwaliteit en blijven deze ook lang houden. Daarnaast is de vloer, door de vormvastheid, een zeer lang houdbare vloer. Er wordt hierdoor ervoor gezorgd dat de vloer zich niet verschuift en wat resulteert in een ideale uitstraling.

Maar deze vloeroplossingen zijn niet alleen prachtig, ook de technische eigenschappen zijn een lintje waardig. Denk bij dit klik vinyl bijvoorbeeld aan de Cfl-s1 brand classificatie, R9 anti-slip classificatie, en de geschiktheid voor gebruik met bureaustoelen. Met de dikke slijtlaag van 0,55 mm wordt ervoor gezorgd dat u een langdurige goede vloer krijgt geleverd, waarbij de bovenlaag niet wordt aangetast bij regelmatig gebruik. Bovendien is een Tarkett iD Inspiration vloer goed voor uw gezondheid, aangezien zij volledig vrij is van ftalaten. Doe uw voordeel nu met de Tarkett iD Inspiration 55 Click PVC kliklaminaat collectie, en breng sfeer én uitzonderlijke technische prestaties naar iedere ruimte.

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

;