Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" Designbelag BRICOFLOR

  • Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" PVC kliklaminaat BRICOFLOR
  • Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" BRICOFLOR
  • Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" BRICOFLOR

Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" PVC kliklaminaat

Tarkett
  • Klik vinyl met prachtig, rustiek design
  • snelle, makkelijke installatie door kliksysteem
  • makkelijk schoon te maken
  • geen schadelijke weekmakers
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
3-5 werkdagen, wanneer voorradig
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 48,49 per pak incl. BTW
dat is € 28,95 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Tarkett leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Tarkett Starfloor Click 30 "Retro Black White" PVC kliklaminaat

Stijl Design
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Oppervlak afwerking Extreme Protection PUR
Totaal gewicht 7.400 g/m²
Slijtlaag 0,3 mm
Indrukbelasting ≤ 0,08 mm
Vormvastheid < 0,10 %
Slijtvastheid T
Lichtechtheid ≥ 6
Totale dikte 4,0 mm
Afmetingen 60,05 x 31 cm
Aantal per pakket 9 Tegels = 1.675 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 3 dB
Warmteoverdracht 0,03 m² k/W
Installatiesysteem Kliksysteem
Anti-slip klasse R9
Zijkant Ronde zijkant
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

De PVC kliklaminaat vloeren van de Starfloor Click collectie zijn een duurzame en slijtvaste oplossing voor veel vloer noden. Eerder alleen beschikbaar als zelfklevend vinyl laminaat, is "Tarkett Starfloor" al vele jaren een huishoudbegrip over vrijwel de hele wereld. Dankzij de introductie van het handige kliksysteem is ook de installatie makkelijker dan ooit tevoren. De uitvoeringen "Click 30" en "Click 50" zijn voor verschillende toepassingen, waardoor er voor vrijwel elke situatie een Tarkett Starfloor Click vloer beschikbaar is. De Starfloor Click 50 is nóg slijtvaster en bedoeld voor zwaar thuisgebruik en gemiddeld projectgebruik. Bijvoorbeeld in woonkamers, (thuis)kantoren, en winkels.

Het uiterlijk van de tegels is een perfecte reproductie van de hout en steen designs waarop zij geïnspireerd zijn. Het palet designs strekt zich uit van lichte dennenhout tinten tot statige, donkeren eik, en bevat ook twee moderne, elegante steendesigns. Deze high end klik vinyl vloeren hebben een voelbaar reliëf waardoor de textuur er niet alleen uitzonderlijk realistisch uit ziet, maar eveneens realistisch aanvoelt. Een Tarkett Starfloor Click 30 vloer is dus hét alternatief voor een, vaak dure, houten of stenen vloer.

Maar niet alleen de looks van deze vloercollectie is uitzonderlijk, ook de technische eigenschappen zijn noemenswaardig. Dankzij de 0.3 mm dikke slijtlaag is de vloer beschermd tegen krassen, schuren, en deuken. Bovendien is het oppervlak PUR behandeldt, wat nog verder bijdraagd aan de slijtvastheid én het schoonmaken makkelijker maakt. De isolerende eigenschappen van het vinyl laminaat zorgen er voor dat contactgeluid geminderd wordt en er in de winter minder warmte verloren gaat. Ook is een Tarkett Starfloor vloer brandwerend, geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, en bestand tegen bureaustoelen. Maar ook voor het mileu is een Starfloor vloer een goede keuze, want, zoals alle Tarkett producten, is Starfloor PVC laminaat 100% recycleerbaar en geproduceerd met minimale uitstoot. En dankzij het intuïtieve kliksysteem is de installatie uiterst makkelijk. Dus, als u op zoek bent naar een betaalbare vinyl kliklaminaat vloer die praktische eigenschappen met een prachtig uiterlijk combineerd, dan is de Tarkett Starfloor Click 50 het einde van uw zoektocht.

 

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

;