Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

12 Item(s) 

12 Item(s) 

Berry Alloc Empire – Extra dikke en extra sterke laminaatvloer!

Deze wondermooie collectie bestaande uit 8 decoren, is zeer resistent tegen krassen en is ookuiterst duurzaam. Met andere woorden, de perfecte match voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De collectie is uitgerust met het ultra-sterke Best-Loc® X-Treme lockingsysteem en heeft 4 subtiele groeven die bijdragen tot de schoonheid en elegantie van uw vloer.

De vloeren hebben een slijtvastheid AC5/klasse 33 en het zijn extra dikke planken. Daarnaast zijn de vloeren voorzien van Best Loc® X-Treme voor gemak bij plaatsing, het neemt 30% minder tijd in beslag om te installeren. Tenslotte hebben de planken een elegante bevel aan alle 4 de zijden van de plank.

Gemakzucht van de installatie – Berry Alloc Empire

De Berry Alloc vloeren zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Voor de installatie hoeft er geen gebruik worden gemaakt van een hamer of een tapblok, waardoor de planken ook niet beschadigd kunnen worden. De vloeren kunnen plank per plank gelegd worden door een vernuftig locksysteem dat werkt met een clip. Zo verloopt de installatie veel sneller, maar blijven de planken ook nog goed samen. De vloer kan zelfs het gewicht van een boekenkast of een piano vlot verdragen.

BELANGRIJK! Bewaar de panelen gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur in de ongeopende verpakking vóór u met de plaatsing begint. De kamertemperatuur moet ten minste 18°C bedragen vóór en tijdens de plaatsing.

Technische afmetingen

De vloeren hebben afmetingen van 1288 x 186 x 11 (L x B x D) zijn verpakt in 6 planken per doos (1,44 m²). Hiernaast hebben de vloeren een brandwerendheid klasse Cfl – s1 en een formaldehyde E1. Tenslotte zijn deze prachtige Berry Alloc vloeren ook nog eens anti-slip confirmed (DS)!

Onderhoud wordt nu voor altijd gemakkelijk!

Een laminaatvloer van Berry Alloc is zeer krasbestendig maar een paar eenvoudige verzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten.

Gebruik een stofzuiger met een zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes.

Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder problemen reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Een laminaatvloer van Berry Alloc is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en met de onderhoudsproducten die zij aanbieden en aanraden, zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden.

Een laminaatvloer van Berry Alloc schuwt het zonlicht niet. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren lang plezier kan beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Laat de zon gerust binnen en geniet van een huis vol met licht!

Berry Alloc laminaat... levenslange garantie!

De fabrikant Berry Alloc is er dermate van overtuigd dat hun laminaatvloeren van kwaliteit zijn en er een veel plezier van zal hebben. Om deze reden plakken zij dan ook een levenslange garantie aan de vloeren bij residentieel gebruik.

Bestel deze vloer vandaag nog online bij BRICOFLOR Nederland!

De prachtige Berry Alloc vloeren zijn natuurlijk te vinden in de BRICOFLOR online-shop. Naast deze vloeren zijn er ook nog veel meer andere vloeren die er te vinden zijn en waar u een kijkje naar kan nemen. Mocht u problemen ondervinden bij het uitkiezen van de beste vloer? Bestel dan via onze gratis sample service een sample om te zien of het desbetreffende product voldoet aan uw eisen, of neem contact op via de BRICOFLOR NL website met onze klantenservice en laat u adviseren. Wij staan elke maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 klaar om uw vragen met alle plezier te beantwoorden!

✓ Berry Alloc Empire laminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave mogelijk

;