Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Artikel 1 tot 15 van 20 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Artikel 1 tot 15 van 20 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Berry Alloc Riviera – Geweldig laminaat!

Zoekt u het gemak van een vloer die bestand is tegen  natte en vuile schoenen, een lekkende wasmachine en kinderen die denken dat een badkamer een zwembad is? Dan heeft Berry Alloc precies wat u nodig heeft!

Dankzij de Berry Alloc HydroPlus® techniek en haar speciale, waterafstotende coating, blijft uw laminaatvloer perfect onder al deze omstandigheden. Deze waterafstotende coating helpt om probleemloos te poetsen met water. Hierdoor is er geen risico op insijpelen of kromtrekken. De vloerbedekking bij uitstek voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, wasplaats en keuken, maar evenzeer geschikit voor de andere kamers in uw huis. De Berry Alloc HydroPlus® techniek zorgt voor een speciale, waterafstotende coating. Zo kan u zorgenloos van uw laminaatvloer genieten. Toch een ongelukje? Deze planken kunt u eenvoudig reinigen met water zonder risico op het insijpelen van water of het krom trekken van de vloer.

Deze vloeren zijn geschikt voor keukens, badkamers, inkomhallen en wasruimtes. Ook zijn ze geschikt voor alle andere kamers in het huis.

Gemakzucht van de installatie – Berry Alloc Riviera

De Berry Alloc vloeren zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Voor de installatie hoeft er geen gebruik worden gemaakt van een hamer of een tapblok, waardoor de planken ook niet beschadigd kunnen worden. De vloeren kunnen plank per plank gelegd worden door een vernuftig locksysteem dat werkt met een clip. Zo verloopt de installatie veel sneller, maar blijven de planken ook nog goed samen. De vloer kan zelfs het gewicht van een boekenkast of een piano vlot verdragen.

BELANGRIJK! Bewaar de panelen gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur in de ongeopende verpakking vóór u met de plaatsing begint. De kamertemperatuur moet ten minste 18°C bedragen vóór en tijdens de plaatsing.

Technische afmetingen

De vloeren hebben afmetingen van 1285 x 186 x 8 (L x B x D) zijn verpakt in 8 planken per doos (1,91 m²). Hiernaast hebben de vloeren een brandwerendheid klasse Cfl – s1 en een formaldehyde E1. Tenslotte zijn deze prachtige Berry Alloc vloeren ook nog eens anti-slip confirmed (DS)!

Onderhoud wordt nu voor altijd gemakkelijk!

Een laminaatvloer van Berry Alloc is zeer krasbestendig maar een paar eenvoudige verzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten.

Gebruik een stofzuiger met een zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes.

Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer zonder problemen reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Een laminaatvloer van Berry Alloc is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en met de onderhoudsproducten die zij aanbieden en aanraden, zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden.

Een laminaatvloer van Berry Alloc schuwt het zonlicht niet. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jaren lang plezier kan beleven aan uw vloer zonder dat er verkleuring optreedt. Laat de zon gerust binnen en geniet van een huis vol met licht!

Berry Alloc laminaat... levenslange garantie!

De fabrikant Berry Alloc is er dermate van overtuigd dat hun laminaatvloeren van kwaliteit zijn en er een veel plezier van zal hebben. Om deze reden plakken zij dan ook een levenslange garantie aan de vloeren bij residentieel gebruik.

Bestel deze vloer vandaag nog online bij BRICOFLOR Nederland!

De prachtige Berry Alloc vloeren zijn natuurlijk te vinden in de BRICOFLOR online-shop. Naast deze vloeren zijn er ook nog veel meer andere vloeren die er te vinden zijn en waar u een kijkje naar kan nemen. Mocht u problemen ondervinden bij het uitkiezen van de beste vloer? Bestel dan via onze gratis sample service een sample om te zien of het desbetreffende product voldoet aan uw eisen, of neem contact op via de BRICOFLOR NL website met onze klantenservice en laat u adviseren. Wij staan elke maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 klaar om uw vragen met alle plezier te beantwoorden!

✓ Berry Alloc Riviera laminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave mogelijk

;