DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

1 Item(s) 

1 Item(s) 

Quick-Step Rustic laminaat – herfst comfort voor vele jaren

Dankzij de plank afmetingen van 120 x 12,3 x 0,8 cm laat de Quick-Step Rustic perfect een laminaat groter lijken in kleine ruimtes. En met decors van zeldzame elegantie. De 25- jaar garantie dat Quick-Step verleend onder het product, beloven lang plezier van deze vloeren.

Onderscheidend graan of fascinerende kleur structuren – De decoraties van Quick-Step Rustic laminaat

De ideale lengte-breedte verhouding tot de kamers lijken groter, maar dat is bij lange na niet het enige argument voor deze optische laminaat. De prachtige natuurlijke decors, die door een speciale druk techniek waarbij een extreem hoge resolutie foto wordt aangebracht op de decoratieve laag, spreken voor zich zelf. Eiken, hickory (Noord-Amerikaans walnoot) en walnoot parket worden in deze collectie geïmiteerd. De kleuren komen in verschillende houtsoorten en voornamelijk in herfst kleuren zoals rood, bruin en geel. Quick-Step Rustic ‘Hickory Autumn LHD’ laat dit kleurencontrast zelfs blijken in zijn naam. Een opvallende houtstructuur, zijdezachte afwerking en de kleuren van de herfst. Iedereen die op zoek is naar een laminaatvloer die sfeer met zich mee brengt, is met dit decor op de juiste plek. Quick-Step Rustic ‘Kaffebohne Hickory LHD’ biedt u ook een imitatie van klassiek, donker parket, stijlvol en elegant laminaat aan. De zijdezachte afwerking en de echte kloof, die rondom de planken zijn aangebracht, kan de houten vloer imitaties nog realistischer er uit laten zien.

Gemakkelijk te reinigen, duurzaam en comfortabel – De technische voordelen van de Quick-Step Rustic

Technisch heeft de Quick-Step Rustic laminaat heel veel te bieden. Classificatie klasse 32 stelt hen in staat om de vloer in hun doel te leggen. Dus de vier lagen van de Quick-Step laminaat die voorzien zijn van de vereiste robuustheid, worden nog beter door een slijtvaste coating – de zogenaamde Scratch Guard. In combinatie met een stootvast HDF-board als het hart van de laminaatvloer, zijn de vloeren zowel beschermd tegen krassen als tegen stoten en schade. Om het genot van deze vloeren te blijven garanderen, zijn ze ook nog eens licht bestendig. Dij loodrechte inval is dit laminaat 100% beschermd tegen verkleuring. Makkelijke zorg voor een vloer is altijd een goed argument. Dankzij de coating kan vuil niet doordringen in de Quick-Step Rustic laminaat. De antistatische eigenschappen verhinderen niet alleen dat u een elektrische schok krijgt bij het aanraken van de deurknop. Het laminaat trekt ook zo veel minder stof dan andere bodems. Het zou echter geen Quick-Step vloer zijn, als er niet gedacht was aan comfort. Quick-Step Rustic is eenvoudig te combineren met elke conventionele vloerverwarming. U hoeft niet bang te zijn dat de voering door de golven van het verwarmen veranderen. Bij het lopen met schoenen op de Quick-Step laminaat is er nu een aangenaam massief houten geluid in plaats van een typisch vervelend klik-klak geluid.

Laminaatvloer gemakkelijk gelegd dankzij een revolutionair systeem

Dankzij het UniclickMultifit Klik Systeem van Quick-Step laminaat is het leggen van laminaat nu een eitje. U kunt de vloeren eenvoudig horizontaal in elkaar duwen. Beide methoden beloven hetzelfde, een stevige grip. Dit is een groot voordeel, vooral op moeilijke plaatsen waar de opheffing van de planken nauwelijks mogelijk is. Om een optisch bijzonder aangenaam resultaat te bereiken, is het raadzaam om de planken te leggen door te kijken naar het lichtinval en naar de langste muur. Dus er wordt nog meer ruimte gesuggereerd.

Kwaliteit van de dienstverlening en de topprijzen op BRICOFLOR

Dankzij onze laagste prijsgarantie bent u gegarandeerd dat u koopt van de beste aanbieder. Evenals van de laagste prijsgarantie van de beste kwaliteit producten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op als u nog vragen mocht hebben. Ons gespecialiseerd personeel, staat voor u klaar. Omdat het vaak ook nog eens moeilijk kan zijn om een online aankoop te doen en zo het beste product te vinden, kunt u bij ons gebruik maken van onze gratis sample service. Vertel ons wat uw favoriet is en wij sturen u een sample van het desbetreffende product naar u toe.

✓ Quick-Step Rustic voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

 

;