Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

5 Item(s) 

5 Item(s) 

Tarkett Easy Line 731 Laminaat: Een overtuigend basismodel

De Easy Line 731 biedt de perfecte ingangspunt voor iedereen die in de wereld van de laminaatvloeren wilt stappen. De Tarkett 731 is een perfect uitvalbasis model dat de renovatie kan vereenvoudigen door een vleugje stijl aan uw woonkamer toe te voegen. Met de nieuwe collectie van Tarkett is er voor ieder wat wils, wat alle klanten een echt gevoel van individualisme zal geven wanneer ze een product van Tarkett kiezen. Discreet, fancy of eenvoudige monochrome tinten – de veelzijdige ontwerp paletten bieden een inspirerende en uitgebreide collectie voor creatieven mensen, stijl bewuste mensen en trendsetters. De nieuwste look en geel oppervlak afwerking en de groot formaat catalogus van individuele partijen, zorgen voor nog meer comfort en klasse in uw huis. Al deze geweldige functies zijn beschikbaar bij de Europese marktleider, Tarkett. Het kan de beste vloer oplossing zijn voor zowel de residentiële en commerciële eigenschappen. U kunt enorm veel besparen wanneer u een Tarkett vloer bij BRICOFLOR in de online shop bestelt.

Houten imitatie van de hoogste kwaliteit: Tarkett Easy Line 731 Laminaat

Esdoorn, eiken, beuken en walnoot. De vier klassieke en uitzonderlijke authentieke houten looks die beschikbaar zijn in de Easy Line 731. Ze zijn uitsluitend gebaseerd op de traditionele variaties die momenteel erg gevraagd zijn en daarom krijgt u de mogelijkheid om uzelf te voorzien van de laatste trend door u de mogelijkheid te bieden om uw huis te voorzien van een klassiek, modern design. De panelen hebben een rustieke afwerking en zijn zeer robuust, makkelijk schoon te maken, makkelijk te reinigen en geven u het gevoel van een oud-cottage-vloer voor u. Alle van de 10 modellen in deze collectie hebben afmetingen van 7 x 1292 x 194 mm, zijn niet afschuinend en komen in verpakkingen van 9 planken die een ruimte van 2255 m² bedekken.

Snelle en eenvoudige installatie: Easy Line 731 laminaatvloer heeft een T-lock systeem

Met de T-sluitsysteem, wat geïntegreerd is in het laminaat, zal de Easy Line 731 laminaatvloer een onroerende constructie worden die de fundering beschermd tegen het binnendringen van vocht wat kan sijpelen in de vloer. Zorg ervoor dat u de Tarkett-specifieke installatie instructies doorneemt voor dat u de, door BRICOFLOR geleverde, planken gaat installeren. Doe dit om te voorkomen dat er tijdens de installatie van de vloeren iets mis gaat of dat er ongelukken gebeuren. Deze stap-voor-stap instructies zijn geïllustreerd en makkelijk te begrijpen zodat dit de installatie van de Easy Line 731 gemakkelijker kan maken en het zo tijdbesparender maken. Als u graag een robuuste vloer wilt met veel varianten om uit te kiezen, dan heeft u dat met het unieke bereik van Tarkett gevonden.

Bestel Easy Line 731 laminaatvloer: Beste prijzen gegarandeerd bij BRICOFLOR

Bent u gek op de Easy Line 731, maar ook op andere Tarkett producten en weet u nu niet helemaal zeker wat het beste zal zijn voor uw huis? Blader dan verder in onze online shop www.bricoflor.nl en neem een kijkje op het volledige scala van producten. Wij bieden een prijsgarantie aan op al onze producten en als u het wilt kunnen wij samples van een product naar u sturen. Dit kan de renovatie keuze wellicht makkelijker maken. Onze vriendelijke en professionele medewerkers zijn hier om uw vragen, met betrekking tot uw vloeren behoeften, te beantwoorden. Ons motto hier bij BRICOFLOR is dan ook eenvoudige, kosteneffectieve renovatie.

✓ Beste prijs voor de Tarkett Easy Line 731 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

 

;