Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

5 Item(s) 

5 Item(s) 

Tarkett Easy Line 832 Laminaat: Chique, goedkoop en eenvoudig overtuigend

De Easy Line 832 laminaat van Tarkett is, samen met haar zus Easy Line 731, de optimale vloeren oplossing voor iedereen die geïnteresseerd is in het dompelen van hun voeten in de wereld van de laminaatvloeren en hiervoor geen te hoge bedragen uit wilt geven. De Easy Line 832 is een uitstekend uitvalbasis model en men zou het moeilijk vinden om te geloven dat dit specifieke model een entry-level model is vanwege de kwaliteit van het product. Als gevolg van de huidige trends zijn de Tarkett serie laminaatvloeren gericht op het individu. Of u nou opzoek bent naar klassieke of flashy kleuren, Tarkett heeft iets wat zal voldoen aan al uw eisen en een sfeer van vitaliteit naar uw huis zal brengen. Alles waar u op hoopt voor een klein budget. Experts, trendsetters en hobbyisten zullen er allemaal over eens zijn dat er heel veel voordelen zijn die een laminaatvloer aan uw woning kan toevoegen. Vanwege de goedkope, goed gemaakte en stijlvolle natuur is het geen toeval dat Tarkett momenteel de marktleider in Europa is als het gaat om vloeren oplossingen voor de commerciële en residentiële markt. Voor degenen die een stijlvol laminaat willen leggen voor een nog lagere prijs, moeten een kijkje nemen bij de zus van de Easy Line 832, de Easy Line 731.

Is het hout of een imitatie? Easy Line 832 Laminaatvloeren

Net als bij de Easy Line 731, krijgt Tarkett de hoogste waardering voor de authentieke uitstraling van de 832 laminaat. De serie komt in de klassieke houtnerf afwerking zoals walnoot, beuk, eik en esdoorn en is er in verschillende kleuren variërend van de donkere kant van het spectrum, tot lichtere tinten. Deze houten oppervlakken zijn tijdloze klassiekers en zullen een gevoel van pure klasse toevoegen aan uw huis. Elk van de tien modellen in deze productlijn heeft de afmetingen van 8 x 1292 x 194 mm, ronde afschuiningen en is met een hoeveelheid van elk acht planken in totaal 2005 m², uiteraard wanneer ze gelegd zijn.

De T-lock systeem: Tarkett Easy Line 832 laminaatvloer

Wat dit betekent, is dat alle van de planken door gevolg van het innovatieve T-Lock systeem direct standaard op het laminaat gelegd kan worden. Dit systeem voorkomt ook overtollig vocht onder uw vloer aangezien het de vloeren waterdicht houdt. Bij het leggen van uw laminaatvloer, verwijzen wij u naar de instructies voor de installatie op de BRICOFLOR site. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de vloer zonder enige moeite te leggen. De stap-voor-stap instructies zijn eenvoudig en makkelijk te volgen én zal eventuele ongelukken tijdens de installatie voorkomen.

Wilt u de beste vloeren voor de laagste prijs? Bezoek BRICOFLOR

U heeft zojuist een blik geworpen op een reeks Tarkett laminaatvloeren. Vindt u het leuk wat u heeft gezien, maar bent u nog steeds niet zeker wat u moet doen voor uw renovatie? Waarom verkent u onze website niet iets meer? Wij hebben duizende artikelen in de aanbieding en u weet nooit of er misschien iets tussen zit waar u naar op zoek was maar niet kon vinden in de lokale winkels. Alles van tapijten tot behang tot PVC garagevloer tegels. BRICOFLOR.nl heeft het allemaal. Als u vragen heeft over een van de producten op onze website dan staan onze vriendelijke medewerkers altijd klaar om u te helpen of om te adviseren. Wij geven u graag de beste oplossing voor uw renovatie of als u het product in het echt wilt zien, sturen wij een gratis sample naar u op. Dus vloer het, met BRICOFLOR. 

✓ Beste prijs voor de Tarkett Easy Line 832 

✓ Gratis Samples 

✓ Persoonlijke Prijsopgave

;