DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

Lamett Atlanta – Rustiek geoliede houten vloeren

Voor degenen die op zoek zijn naar een rustieke parketvloer met een matte afwerking, is de Atlanta collectie van Lamett de perfecte keuze. Deze breede en lange planken worden behandeld met WOCA-olie en worden gelegd met een uitstekend kliksysteem. De planken kunnen op twee manieren worden gelegd: zwevend of gelijmd. Daarnaast zijn de planken ook nog een geschikt voor installatie met vloerverwarming. Het zijn planken met afmetingen van 190 x 630-1860 x 14 mm en met een dikte van 3 mm.

De verschillende decors – Lamett Atlanta zal u verbazen

Lamett Atlanta heeft maar liefst 5 verschillende decors in haar assortiment. Stuk voor stuk zullen deze mooie decors u verbazen. Er is voor ieder wat wils. Of u nou houdt van een wat lichter hout of van wat donkerder hout. Keuzemogelijkheden zijn er sowieso! De decors die Lamett aanbiedt in deze kategorie zijn: Altalta Fleur de sel, Atlanta Naturel (nieuw!), Atlanta Pure, Atlanta Smoked Biscuit en Atlanta Smoked White. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar deze mooie planken.

Een geweldig kliksysteem installatie -  Nog nooit ze eenvoudig geweest

Dit parket kan zowel zwevend als gelijmd geplaatst worden en is voorzien van een Drop Lock kliksysteem. Het installeren van een vloer wordt door het geweldige Drop Lock kliksysteem u wel heel erg gemakkelijk gemaakt! Het Drop Lock kliksysteem is een kliksysteem wat, zoals de naam al aangeeft, uiterst gemakkelijk in elkaar kan worden geklikt. Een kind kan de was doen!

Lamett Atlanta onderhoud, garantie en overige producteigenschappen – De geweldige voordelen!

Naast de prachtige decors die Lamett Atlanta te bieden heeft, zijn er nog een aantal andere voordelen die komen met deze mooie planken.

Onderhoud

Het onderhouden van uw vloer is met deze planken nog nooit zo eenvoudig geweest. Reinig uw vloer periodiek met de Holzboden Zeep. Natuurzeep is ideaal voor met reinigen van geolied UV van alle geoliede of ingezeepte houten oppervlakken. Schud de natuurlijke zeep zorgvuldig voor gebruik. Meng daarna 125 ml natuurzeep met 5 liter koud water. Veeg vervolgens de vloer met (altijd) zeepwater en een goed uitgewrongen dweil of doek om de beschermende Natural Soap opnieuw te maken. Ten slotte moet u de vloer ongeveer 5 tot 10 minuten laten drogen en daarna de grond pas betreden.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het zo geheten “Onderhoud kit”. Deze kit bevat 1 liter Holzenboden Soap en 250 ml Olie Conditioner. Holzboden Soap is een speciaal geproduceerde kwaliteit zeep die, dankzij hun voedende eigenschappen, de poriën snel sluit en tegen vuil en binnenvallende vloeistoffen beschermt. Olie Conditioner kan worden gebruikt voor alle geoliede oppervlakken en is vooral geschikt voor de jaarlijkse onderhoud van houten oppervlakken. De kit is verkrijgbaar is naturel en wit. Met deze kit zorgt u er uiteraard voor dat uw vloer zo lang mogelijk nog stralend en mooi blijft. U zelf wilt natuurlijk ook nog zo lang mogelijk van een oogverblindende vloer blijven genieten!

Garantie

De garantie loopt over een periode van 20 jaar vanaf het tijdstip van de aankoop van het product. De factuur geldt als bewijsmiddel. De garantie is enkel geldig voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar*.

*Voor de garantie uitsluitingen en de overige garantie punten verwijzen wij u door naar het uitgebreide garantie beleid van Lamett Atlanta.

Producteigenschappen

De Lamett Atlanta vloeren hebben de norm Standaard - EN 14342, een brandweerstand Dfl-S1, een formaldehyde uitstoot E1 en een ECO impactweerstand. Daarnaast hebben deze parket vloeren een massadichtheid van 650 kg/m³, 14 mm én is het toegestaan om de vloeren te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming (wel volgens specifieke richtlijnen).

Beste kwaliteit vloeren bestelt u nu bij BRICOFLOR!

BRICOFLOR legt een grote nadruk op de klantenservice en is trots op het feit dat zij een reeks van hoge kwaliteit producten van top fabrikanten aanbieden. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde team wat klaar staat om u te helpen. Heeft u door de grote keuze moeite bij het kiezen van de perfecte vloer? Geen probleem. Wij bieden de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. BRICOFLOR biedt de beste kwaliteit producten tegen een lage prijs wat u de beste prijsgarantie garandeerd!

✓ Lamett Atlanta Parket voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave mogelijk

;