DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

Lamett New York – Parket met een kliksysteem, ideaal voor de enthousiaste klusjesman

New York is het ideale parket voor doe-het-zelvers, de installatie is zeer eenvoudig met het Drop Lock kliksysteem. Dit 3-laagse eiken parket wordt afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke matte Bona vernis.Deze breede en lange planken worden behandeld met WOCA-olie. Deze parketvloeren hebben een sterk kliksysteem dat een snelle en efficiënte installatie garandeerd. De planken kunnen op twee manieren worden gelegd: zwevend of gelijmd. Daarnaast zijn de planken ook nog een geschikt voor installatie met vloerverwarming. Het zijn planken met afmetingen van 190 x 630-1860 x 14 mm en met een dikte van 3 mm.

De verschillende decors – Lamett New York zal u verbazen

Lamett New York heeft maar liefst 7 verschillende decors in haar assortiment. Stuk voor stuk zullen deze mooie decors u verbazen. Er is voor ieder wat wils. Of u nou houdt van een wat lichter hout of van wat donkerder hout. Keuzemogelijkheden zijn er sowieso! De decors die Lamett aanbiedt in deze kategorie zijn: New York Coffee, New York Cognac, New York Natural, New York Natural White, New York Pure, New York Skyline Grey en New York Wheat. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar deze mooie planken.

Een geweldig kliksysteem installatie -  Nog nooit ze eenvoudig geweest

Dit parket kan zowel zwevend als gelijmd geplaatst worden en is voorzien van een Drop Lock kliksysteem. Het installeren van een vloer wordt door het geweldige Drop Lock kliksysteem u wel heel erg gemakkelijk gemaakt! Het Drop Lock kliksysteem is een kliksysteem wat, zoals de naam al aangeeft, uiterst gemakkelijk in elkaar kan worden geklikt. Een kind kan de was doen!

Lamett New York onderhoud, garantie en overige producteigenschappen – De geweldige voordelen!

Naast de prachtige decors die Lamett New York te bieden heeft, zijn er nog een aantal andere voordelen die komen met deze mooie planken.

Onderhoud

Het onderhouden van uw vloer is met deze planken nog nooit zo eenvoudig geweest. Bona Houten Vloer Polish is een kant-en-klaar watergedragen polish en speciaal ontwikkeld voor het gebruik van verniste houten vloeren. Het geeft een extra bescherming tegen slijtage en vocht. Het oppervlak blijft mooi en langer glanzend. Verwijder het vuil/zand etc. met een stofzuiger, borstel of droge mop. Gebruik bij het stofzuigen een geschikte borstel voor parket. Breng de polish met kleine druppels aan op de vloer. Het product moet niet verdund worden, het verbruik is circa 50 m²/liter. Verdeel de Bona Houten Vloer Polish gelijkmatig over het vloeroppervlak met een spons of mop. De opbrengpad niet van de vloer afhalen; luchtbellen kunnen een ongelijkmatige glans veroorzaken. Het beste is om te beginnen aan één kant van de kamer en geleidelijk naar de andere zijde te werken. Laat de vloer gedurende 2-4u drogen voor gebruik. Reinig gereedschap na gebruik.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het zo geheten “Onderhoud kit”. Deze kit bevat 1 liter Bona Houten Vloer Reiniger en 1 liter Bona Houten Vloer Polish. Met deze kit zorgt u er uiteraard voor dat uw vloer zo lang mogelijk nog stralend en mooi blijft. U zelf wilt natuurlijk ook nog zo lang mogelijk van een oogverblindende vloer blijven genieten!

Garantie

De garantie loopt over een periode van 20 jaar vanaf het tijdstip van de aankoop van het product. De factuur geldt als bewijsmiddel. De garantie is enkel geldig voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar*.

*Voor de garantie uitsluitingen en de overige garantie punten verwijzen wij u door naar het uitgebreide garantie beleid van Lamett New York.

Producteigenschappen

De Lamett New York vloeren hebben de norm Standaard - EN 14342, een brandweerstand Dfl-S1, een formaldehyde uitstoot E1 en een ECO impactweerstand. Daarnaast hebben deze parket vloeren een massadichtheid van 650 kg/m³, 14 mm én is het toegestaan om de vloeren te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming (wel volgens specifieke richtlijnen).

Beste kwaliteit vloeren bestelt u nu bij BRICOFLOR!

BRICOFLOR legt een grote nadruk op de klantenservice en is trots op het feit dat zij een reeks van hoge kwaliteit producten van top fabrikanten aanbieden. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde team wat klaar staat om u te helpen. Heeft u door de grote keuze moeite bij het kiezen van de perfecte vloer? Geen probleem. Wij bieden de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. BRICOFLOR biedt de beste kwaliteit producten tegen een lage prijs wat u de beste prijsgarantie garandeerd!

✓ Lamett New York Parket voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave mogelijk

;