DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

BerryAlloc - PureLoc: duurzame vloeren met snelle, en makkelijke installatie

BerryAlloc PureLoc PVC kliklaminaat vloeren hebben niet alleen het luxueuse comfort en de duurzame afwerking, maar ook de estetische impact. Maar dat alles gaat niet ten koste van installatiegemak, want de vloerpanelen zijn makkelijk te snijden met een stanleymes, klikken stevig in elkaar, en leiden in een mum van tijd tot een strak, homogeen eindresultaat. Geen lijm, geen vuil, geen gedoe. En ook angst voor krassen is niet nodig, tijdens of na de installatie. Want het uiterst resistente oppervlak maakt PureLoc vloeren krasbestendig, en slijtvast. Met een dikte van slechts 4 of 5 mm, afhankelijk van de uitvoering, zijn PureLoc vloeren de ideale keuze voor renovatieprojecten. De panelen zijn makkelijk te installeren op een bestaande vloer, die dan als ondervloer figureerd.

Het aangename gevoel van warmte en rust

PureLoc vloeren zijn een nieuwe ontwikkeling op het gebied van aangename atmosfeer in huis. Niet alleen omdat de vloerpanelen er natuurlijk uit zien en aangenaam aanvoelen, maar ook omdat zij ontwikkeld zijn met uw gemoedsrust in gedachte. Want de Formaldehyde-emissie is maximaal 0,1 PPM (parts per million), waardoor deze vloer geen negatief effect heeft op de kwaliteit van uw binnenlucht. Ook heeft BerryAlloc er voor gezorgt dat de vloerelementen 100% recyclebaar zijn. Er is dus in alle aspecten rekening gehouden met de gezondheid van u en van onze planeet.

Spraakmakende decors

BerryAlloc’s PureLoc collectie scoort ook hoog qua optische kwaliteit van de dessins. Van de zachte, heldere Zomerden, tot de donkere, ingetoge Marono Walnoot, is er voor ieder wat wils, en voor ieder interieur de geschikte tint. Maar ook de minerale dessins zijn niet ondervertegenwoordigd, want van Lichte Kalksteen tot Donker Beton, zijn er ook voor wie liever een steen-ogende vloer heeft het geschikte decor.

PureLoc vloeren raken álle zintuigen

Maar niet alleen zijn de natuurlijke, vertrouwde decors een lust voor het oog, ook voelen de vloerpanelen aangenaam aan uw voeten. Dat komt door de speciale voordelige eigenschappen die PVC vloeren hebben tegenover hun houten of stenen zusterproducten: warmte wordt langer vast gehouden, waardoor de vloer aangenaam aanvoelt, zelfs aan een gesokte of blote voet. Ook zijn deze vloeren, dankzij de lage termische weerstand, bij uitstek geschikt voor gebuik in combinatie met vloerverwarming. Omdat de vloerpanelen licht flexibel zijn, veren deze onmerkbaar in, maar toch genoeg om het loopcomfort te verbeteren ten opzichte van een vloer die volledig stijf is. Ook zorgt dit er voor dat de naden tussen de vloerpanelen volledig sluit, en vocht dus niet doordringt tot de ondervloer. Tel hier bij op dat PVC laminaat van zichzelf waterbestendig is, en u heeft een vloer die niet alleen geschikt is voor woonkamers, slaapkamers, enzovoort, maar die ook in keuken en badkamer haar mannetje staat. Ook maakt dit het schoonmaken een stuk makkelijker: warm water en conventionele schoonmaakmiddelen zijn voldoende voor regulier onderhoud. Dat komt mede door het polyurethaan oppervlak, waar vuil slecht aan hecht en antibacterieel werkt. Bovendien verzekert dit u van een vloer die antistatisch is en sterk slipverminderend werkt.

Garantie voor het leven

Niet alleen wij, als winkel, maar ook BerryAlloc, als fabrikant, zelf zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit van deze vloeroplossingen, dat wij samenwerken om u levenslange garantie te bieden als u de vloer voor residentieel gebruik inzet. Wel is het daarvoor belangrijk dat u, in het zorg dragen voor de vloer, de instructies van de fabrikant nauwlettend opvolgd. Zo is het belangrijk om, voordat u begint met de installatie, de pakketten vloerpanelen, in ongeopende verpakking, bij kamertemperatuur (hoger dan 18 graden Celcius) te laten klimatiseren gedurende ten minste 48 uur. Ook tijdens de plaatsing moet de temperatuur van de ruimte hoger zijn dan 18 graden. Om na succesvolle installatie lang plezier te hebben van uw nieuwe vloer, raden wij sterk aan deurmatten te plaatsen bij de ingangen van uw woning, om zo het binnenkomen van schurende deeltjes, zoals zand en steentjes, te minimaliseren. Plaats vilten vloerbeschermers onder de poten van uw meubels en andere zware objecten, gebruik géén rubberen matten, of matten met een rubberen onderlaag, en plaats zachte, niet-rubberen wieltjes onder (bureau)stoelen. Stofzuig regelmatig, en voor grondiger, nat schoonmaken is het belangrijk schoon water te gebruiken met een milde detergent of mild huishoudmiddel. Spoel uw vloer grondig, en dweil zo veel mogelijk overtollig water op. Voor het beste resultaat kunt u vlekken, markeringen, en dergelijke best zo snel mogelijk reinigen. Gebruik géén middelen op basis van chloor of aceton, omdat deze het oppervlak aantasten. Ook gebruik van was of vernislakken is niet nodig en zelfs schadelijk voor uw vloer.

BerryAlloc PureLoc bij BRICOFLOR

Natuurlijk is ook deze spraakmakende collectie beschikbaar in het uitgebreide assortiment van BRICOFLOR. Blader door de natuurlijke decors van deze en andere collecties, van verschillende top fabrikanten. Te veel keuze? Geen zorgen, want om uw definitieve keuze makkelijker te maken, bieden wij een gratis sample service aan. Zo kunt u, in de rust van uw eigen woning, een weloverwogen keuze maken. Want niet alleen is het makkelijker en rustiger dan een overvolle winkel bezoeken, ook heeft u de vrijheid om precies te kijken welke vloer het beste bij de bestaande elementen van uw interieur passen. 

✓ BerryAlloc PureLoc PVC kliklaminaat voor de beste prijs 

✓ Gratis sample service 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;