Contact

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Ma-Vrij: 9 - 17 uur 043-3020090 of per E-Mail info@bricoflor.nl

Livyn Balance Glue Plus

Quick Step Livyn Balance Glue Plus – hoge kwaliteit PVC laminaat gegarandeerd

Het vinyl laminaat van de Livyn Balance Glue Plus collectie van Quick Step is een waar genoegen om te hebben. Deze collectie bestaat uit 22 verschillende, prachtige designs van hout vloer imitaties. De planken komen in een standaard grootte van 125,6 x 19,4 cm. Ze bieden u niet alleen schitterende vloeren maar ook een range van verschillende designs die de nieuwste trends bijstaan en zijn voorzien van de meest moderne technologieën. Quick Step is een wereldwijd bekende producent van dryback PVC en zorgt altijd voor top kwaliteit vloer collecties.

Overtuig uzelf met de hout structuren van het Quick Step Livyn Balance vinyl laminaat

Vanwege de relatief matte coating van de design, geeft dit het hout van de dryback PVC collectie Balance Glue Plus van de serie Livyn van Quick Step zo een realistische look, dat de vloer net op echt conventioneel laminaat lijkt. De collectie bestaat uit 22 verschillende designs, ieder met hun eigen kleur en ontwerp, waarbij ze eenvoudig een range van lichte hout kleuren tot donkere hout tinten bezitten. Ieder design van deze PVC laminaat collectie heeft zijn eigen voordelen vanwege de zachte kleur overgangen en de prachtig korrelige oppervlakken. Quick Step is ook bekend met het feit dat niet alleen optische voordelen de keuze bepalen, waarbij ze ervoor zorgen dat ook de technische voordelen u aanspreken en zullen overtuigen van hun kwaliteit. De Balance Glue Plus collectie is uitgerust met een driedimensionele bovenlaag, wat de vloer nóg realistischer maakt. Daarbij zijn de optische aspecten en structuur van het vinyl laminaat al een waar genoegen om te ervaren.

Bij Quick Step krijgt u dryback PVC waarbij robuustheid en luxe gecombineerd zijn

De hoge standaarden van Quick Step zijn niet alleen te merken bij de optische aspecten van dit vinyl laminaat. De technische aspecten moeten niet vergeten worden aangezien zij ook een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van dit dryback PVC. De technische aspecten van deze vloer bieden u een zeer hoge kwaliteit, waarbij u van verschillende aspecten dagelijks gebruik van zal maken. Deze vloeren zijn namelijk voorzien van een kras- en vlekbestendige coating waardoor deze beschadigingen en vervuilingen worden voorkomen en u daardoor langer gebruik kan maken van uw vloer. Deze coating verzekert u ook van een 100% water afstotende bovenlaag. U kunt deze vloeren dus ook plaatsen in uw badkamer of keuken, aangezien het water niet zal intrekken in het PVC laminaat. Deze water afstotende laag zorgt er ook voor dat de vloer eenvoudiger en sneller schoon te maken is. U kunt dit comfort nog meer vergroten, door vloerverwarming te installeren. Deze vloer is namelijk zeer geschikt om te plaatsen bij vloerverwarming, zodat u ook in de koude wintermaanden een groot comfort heeft. Dryback PVC zorgt met nog meer technische aspecten voor een groot genot bij uw nieuwe vloer en Quick Step draagt hier alleen maar aan bij om de kwaliteit te verhogen.

De collectie Balance Glue Plus – een vaste kwaliteit met een eenvoudige installatie

De installatie van dryback PVC kan best imiterend klinken, voor iemand die het voor de eerste keer doet. Echter heeft Quick Step ervoor gezorgd dat deze vloeren veel eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden. De vinyl planken zijn dun en flexibel, met een dikte van 2,5 mm, dus zijn ze eenvoudig te transporteren en verplaatsen wanneer nodig. U bespaart hierdoor meer tijd en moeite dan ooit tevoren. Door de gedetailleerde instructies, speciale lijm en het innovatieve vinyl laminaat kunt u nu veel sneller en beter vloeren leggen en zo een renovatie versnellen.

Produceren met een doel – Ecologie en milieu staan centraal bij het PVC laminaat

Quick Step produceert hun producten met een doel, aangezien ze rekening houden met het milieu. Deze maatregel resulteert in een effectief productieproces waarbij de meesten een langedurig gezond PVC laminaat krijgen. De grondstoffen en materialen die worden gebruikt zijn voor iedere standaard het beste en zorgt voor een gezond vinyl. De milieuvriendelijkheid is een extern aspect waar ieder een grote hoeveelheid aan probeert bij te leveren. Het Quick Step vinyl laminaat zorgt daarom voor een gezondere sfeer voor u en uw naasten, waarbij de kwaliteit alleen maar verbeterd wordt.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Quick Step dryback PVC voorzien van vele voordelen

Voor een hoge kwaliteit vloer, zit u goed bij vinyl laminaat van Quick Step. Door de vele optische voordelen, ziet het vinyl er net zo uit alsof het écht hout is. Daarnaast zijn de technische voordelen ook een groot aspect waar u rekening mee zal houden. Bij BRICOFLOR krijgt u naast deze voordelen ook nog een de beste prijsgarantie. U betaalt hierdoor niet te veel voor uw Dryback PVC maar krijgt wel alle voordelen. Daarnaast kunt u, bij twijfel, nog gebruik maken van onze gratis sample service. U krijgt een voorproefje van de vloer, waardoor u de kleur en structuur al ervaren kunt en uw fantasie al los kan laten. Bij grotere hoeveelheden kunt u ook een persoonlijke offerte aanvragen, waar u een nóg scherpere prijs krijgt op uw renovatie! Contacteer onze competente klantenservice als u vragen of informatie nodig heeft. Wij horen graag van u bij BRICOFLOR!

✓ Quick Step PVC vloer voor de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte voor dryback PVC