DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
 • germany - bricoflor.de
 • austria - bricoflor.at
 • france - bricoflor.fr
 • belgian - bricoflor.be
 • greatbritain - bricoflor.co.uk
 • italy - bricoflor.it
 • poland - bricoflor.pl
 • spain - bricoflor.es
 • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Artikel 1 tot 15 van 26 totaal

Page:
 1. 1
 2. 2

Artikel 1 tot 15 van 26 totaal

Page:
 1. 1
 2. 2

Tarkett Starfloor Click 50 luxe klik vinyl vloeren: de perfecte oplossing voor renovaties 

Het in elkaar grijpende vinyl vloersysteem Starfloor Click 50 van Tarkett biedt de perfecte vloer oplossing voor renovatie van uw residentiële en commerciële ruimten. Het vinyl laminaat-systeem, met lijm-loze klik installatie, overtreft de concurrentie met zijn technische eigenschappen en prachtig design. Met een keuze van 21 plank- en 7 tegel variaties, biedt  de collectie een diversiteit die de perfecte stijl biedt voor vrijwel elke toepassing. De Starfloor range vertegenwoordigt een slijtvaste vinyl laminaatvloer systeem dat uitzonderlijk snel en gemakkelijk te leggen is én is zeker om aan uw vraag te voldoen voor zowel residentiële of commerciële toepassingen. Tarkett heeft een premium-kwaliteit, lage onderhoudskosten, moderne vloeren alternatief voor hardhout of steen in een renovatie of bouw scenario geproduceerd. Starfloor Click 50 door Tarkett: de premium PVC kliklaminaat vloer met stijl.

Tarkett Starfloor: vinyl laminaat vloeren en tegels met authentieke decors

De PVC-laminaatvloeren verzameling Starfloor Click 50 van Tarkett is gebaseerd op de hoogste normen van ontwerp en omvat een breed scala van de meest realistische hout, steen, marmer en metaal imitaties. Het palet van 21 plank- en 7 tegels ontwerpen zijn zo realistisch dat ze gemakkelijk kunnen doorgaan voor het echte werk. De levensechte embossing patronen bieden verbluffende visuele en tactiele effecten die zeker een organische flair in elke ruimte weten te brengen. In het bijzonder, veel van de plank producten worden geleverd met reliëfs die daadwerkelijk de lijnen en knopen van de houtnerf ontwerpen volgen. Andere series, zoals 'Smoked Oak ", bogen op een bijzonder levendig spectrum van verschillende kleuren en texturen om dat speciale sfeer element toe te voegen aan elke ruimte. Onder de tegel ontwerpen van Starfloor Click 50 range, zijn de ingetogen marmer, natuursteen en hedendaagse metaal stijlen die Tarkett u te bieden heeft voor een nóg breder scala aan ontwerpmogelijkheden.

Slijtvast vinyl vloersysteem dat aan de strengste normen voldoet: Starfloor Click 50

Starfloor Click 50 collectie Tarkett's omvat oplossingen voor veel verschillende commerciële en residentiële vloeren toepassingen. Met een totale dikte van 5,0mm, zijn de in elkaar grijpende PVC laminaat modules bij uitstek geschikt voor gebruik in woonruimten met veel verkeer (volgens EN 685, klasse 23) of matig bezochte commerciële ruimten (volgens Toen 685, klasse 32). De 0,5mm slijtlaag wordt afgesloten met een polyurethaan "PUR-Extreme-Protection-Finish" die bescherming biedt tegen krassen en slijtage. Een ander voordeel van deze afwerking zijn haar eigenschappen aan het gemakkelijk schoon te maken en in het algemeen weinig onderhoud van het vloer oppervlak. De PVC-vloeren modules kunnen nat onderhouden huishoudelijke chemicaliën, zonder enige problemen aan. Tarkett Starfloor Click 50 - de optimale commerciële of residentiële partner.

Starfloor Click 50 van Tarkett: installatie gemakkelijk gemaakt!

Een nieuwe zwevende vloer is gemakkelijk om vandaag de dag te leggen - zelfs voor de hobby renovator. De PVC's  (Luxury Vinyl Tiles) van Tarkett's Starfloor range zijn allemaal uitgerust met een klik systeem waarmee de installatie kinderspel wordt. De installatie kan worden uitgevoerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap of lijm en die de drijvende aard van de onderliggende bestaande vloer niet beschadigd. Ideaal voor renovaties, kunnen de individuele Starfloor Click 50 planken en tegels op maat worden gesneden met een gewone mes of een stanleymes. Het mes-en-groef kliksysteem maakt het leggen van de vloer makkelijk. Er is ook de mogelijkheid voor het installeren van geluidsisolatie onder de laminaatvloer, waardoor ook kleine oneffenheden in de ondergrond worden gecompenseerd , terwijl het lawaai wordt verminderd. In feite zorgen de vinyl modules voor een contactgeluid vermindering van maximaal 5 dB. De nieuwe vloer ruimte kan zelfs direct worden gebruikt na installatie. Met Starfloor door Tarkett kunnen klusjesmannen, of uzelf, een kamer in een oogwenk vernieuwen.

Premium kwaliteit voldoet aan de duurzame productie

De modulaire vinyl vloerbedekking Starfloor Click 50 vertoont technische prestaties die elke uitdaging aan kunnen - zoals brandweringsklasse volgens Bfl-s1, slijtvastheid conform EN 660-2 Groep T-normen en een dimensionele stabiliteit variantie van ≤ 0,10%. Zelfs meubels voeten en castor rollen zullen moeite hebben om een ​​deuk te maken dankzij EN 1252 Type W veerkracht. Er is ook de veiligheid van de R10 en R9 non-slip prestaties wat wordt weergegeven door de respectievelijk van de planken en tegels. Bij Tarkett gaan comfort en beste praktijken productie hand in hand. Starfloor Click 50 vertoont twee ecologische innovaties die helpen bij het verbeteren van het interieur van de luchtkwaliteit: de collectie wordt geproduceerd zonder gebruik van ftalaten, terwijl de afgewerkte producten geen schadelijke weekmakers bevatten en stoten uitzonderlijk lage niveaus van VOS (Vluchtige Organische Stoffen) uit. Zo zijn de Starfloor Click 50 luxe vinyl vloerbedekking producten niet alleen onschadelijk voor de gezondheid en ecologisch verantwoord, maar zijn zij ook 100% recyclebaar.

Tarkett Starfloor Click 50 in elkaar grijpende vinylvloeren modules - online kopen in de BRICOFLOR online shop

Met Tarkett Starfloor Click 50, is Tarkett de Europese marktleider en biedt een hoogwaardige en ecologisch duurzame range producten aan met indrukwekkende technische specificaties en een scala aan mystificerend realistische ontwerpen. U kunt een enorm scala aan plank en tegel variaties in de BRICOFLOR online winkel vinden. Kies de gewenste inrichting en wees onder de indruk.

✓ Tarkett Starfloor Click 50 voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;