Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Artikel 1 tot 15 van 29 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Artikel 1 tot 15 van 29 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2

Gerflor Creation 70 Clic PVC kliklaminaat: kwaliteit en design gaan hand in hand

Gerflor is een van de wereld marktleiders op het gebied van hoge kwaliteit PVC laminaat, en heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, en steeds weer verbeteren van haar vloeren, om iedere ruimte te kunnen vullen met authentiek ogende vloerpanelen. Hier gaat de hoogste kwaliteit hand in hand met natuurlijke, karaktervolle designs. Een Gerflor Creation 70 Lock vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie klik vinyl bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, dus u kiest voor een prijs winnende designvloer van de hoogste kwaliteit.

De prijs winnende klik vinyl designs van de Gerflor Creation 70 Clic collectie

De Gerflor Creation 70 Clic collectie is bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische  verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteits zegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Deze PVC kliklaminaat vloer zal u verbazen met haar veelzijdigheid, verfijnde details, en verbluffende kleuren. Gerflor bied 20 hout designs en 8 steen designs in deze veelzijdige collectie, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. Creation 70 Clic biedt een breed palet realistisch gedetailleerde designs voor uw renovatieprojecten. Omdat er zowel lichte als donkere designs zijn, bij zowel de steen designs als de hout designs, zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen. Elegante, donkere hout designs brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineer een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Ontdek deze geweldige collectie en kies uw favorieten!

Renoveer snel en makkelijk met slechts enkele klikken: Gerflor PVC kliklaminaat

Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid in installatiemethoden, die diverse bedrijven bedenken om het installatieproces makkelijker te maken. Een Gerflor Creation Clic heeft een kliksysteem dat werkt met een mes-en-groef systeem, waardoor de vloerelementen in elkaar klikken. Dankzij het duidelijk “klik” geluid weet u zeker dat de vloerpanelen goed verbonden zijn. De installatie van deze PVC kliklaminaat vloeren kan door iedereen gedaan worden, zelfs als hij of zij weinig tot geen voorgaande ervaring heeft in het installeren van vloeren. Er is geen extra lijm of speciaal gereedschap, omdat de delen stevig samen passen zoals bij een puzzel. Omdat er geen lijm gebruikt wordt, is er ook geen droogtijd om rekening mee te houden. Na het leggen kan de klik vinyl vloer dan ook meteen in gebruik genomen worden.

Gerflor geeft om de natuur, dat ook te merken is bij dit klik vinyl

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Creation 70 Clic productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gecertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze pvc klik vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormen ze geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste Europese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het, op een verantwoorde wijze, weggooien van een oude Gerflor vloer, zodat deze volledig gerecycleerd word tot een nieuwe vloer.

Creation 70 Clic: duurzaam en betrouwbaar vinyl kliklaminaat

Creation 70 Clic is een duurzaam, veelzijdig vinyl laminaat en gaat lang mee dankzij een aan aantal uitstekende technische eigenschappen en de samenstelling. De geschiktheid voor installatie in commerciële ruimtes en industriële situaties, aangetoond door de slijtklasse van 34/43, maakt deze vloer een uitstekende en veelzijdige oplossing voor veel situaties. In showrooms, kantoren, winkels, hotels, of in onderwijsinstellingen, deze vloeren leveren hoge prestaties, vele jaren lang. In al deze situaties voelt een Gerflor Creation 70 Clic klik pvc vloer zich prima thuis. Dat komt door de innovatieve constructie. De vloerelementen zijn 6 mm dik, waarvan meer dan 10%, 0,7 mm, slechts de slijtlaag is. Daar door zijn de vloeren uiterst vorm- en slijtvast, en weerstaan dagelijks gebruik met vlag en wimpel. Dankzij de PUR+ oppervlaktebehandeling zijn Gerflor Creation 70 Clic ook excellent bestand tegen deuken, schuren, en krassen. Ook tegen chemicaliën, bijvoorbeeld diegenen die gebruikt worden in de meeste commerciële schoonmaakmiddelen, schaden de vloer niet. De PVC laminaat vloeren zijn bovendien brandwerend, slipverminderend, en waterbestendig, waardoor ze een veilige, betrouwbare keuze zijn voor iedere ruimte.

BRICOFLOR verkoopt de volledige Gerflor Creation 70 Clic collectie PVC laminaat

U kan de verschillende kleuren en texturen van deze PVC kliklaminaat vloer bij ons online ontdekken. We hebben producten van alle topfabrikanten en leveren enkel de hoogste kwaliteit PVC laminaat. Maar niet alleen de Creation 70 Clic collectie staat bij ons online: ook andere collecties van Gerflor en andere fabrikanten. Blader, vergelijk, bestel een gratis sample, en bel of email voor een persoonlijke prijsopgave.

✓ Gerflor PVC kliklaminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke offerte van klik vinyl

;