DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

5 Item(s) 

5 Item(s) 

Tarkett Starfloor Ceramic: een keramisch effect in uw interieur 

De Starfloor Ceramic collectie van Tarkett is uiterst elegant, en bevat authentieke beton en steen ontwerpen die een elegant en stijlvol interieur binnen handbereik brengen. De zelfklevende eigenschap van de Starfloor Ceramic collectie maakt installatie uitzonderlijk makkelijk, dus u kunt in een handomdraai genieten van uw nieuwe vloer. Tarkett is zich volledig bewust van het belang van het voorkomen van vloerbedekking, en dat is ook de reden dat Tarkett Starfloor Cermamic méér is dan een banale imitatie van keramiek. De zelfklevende PVC vloerbedekking is een krachtig product dat aangenaam en soepel aanvoelt bij aanraking. De geraffineerde textuur die Tarkett ontwikkeld heeft voor de Starfloor Cermamic collectie is er een van gepolijste natuursteen, voor een nog indrukwekkender resultaat. Door de jaren heen heeft Tarkett zich een onbetwistbare expertise eigen gemaakt, wat heeft geleid tot de creatie van de Tarkett Starfloor Cermamic zelfklevende PVC vloer, die uw woonruimte transformeerd tot een oase van rust die uw zintuigen wakker schud.  Starfloor Ceramic zelfklevende PVC vloeren zijn ideaal voor renovaties, mede omdat ze makkelijk te installeren zijn: verwijder het beschermende folie van de achterkant, leg de panelen op hun plaats en druk ze aan. 

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie combineert elegantie en gebruikersvriendelijkheid 

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is een high end PVC vloer die beschikbaar is als zelfklevende planken. De planken zijn uitzonderlijk makkelijk te installeren, daar ze geen gereedschap vereisen. Verwijder simpelweg het beschermende folie van de achterkant, leg de panelen op hun plaats en druk ze aan. De vloer is dan ook meteen klaar voor gebruik. Het is dus niet meer nodig om dure professionals in te huren, in plaats daarvan kunt u het makkelijk doe-het-zelven. Ook voor het schoon en netjes houden van de vloer zijn geen professionals nodig, omdat Tarkett Starfloor Ceramic vloerelementen ontworpen zijn om schoonmaken makkelijk te maken. Een stofzuigen of vochtige doek is genoeg om het meeste vuil te verwijderen. Harnekkigere vlekken zij echter ook geen probleem, omdat de planken niet alleen slijtvast en antislip zijn, maar ook ontworpen om zonder chemicalien schoon te maken. Ook de meest hardnekkige vlekken zijn makkelijk te verwijderen met gewone huis-tuin- en keukenmiddelen. De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is geproduceerd in Duitsland, en past Duitsland’s beroemde kennis en kunde merkbaar toe in zowel het ontwerp als de productie. Bovendien zien de PVC vloeren er prachtig uit, daar ze de looks en feel van beton en steen prefect repliceren. 

Voordelen: de lijst lijkt wel eindeloos 

De zelfklevende PVC vloeren in de Tarkett Starfloor Ceramic collectie zijn ontworpen om aangenaam aan te voelen onder uw voeten, en uitglijden te verminderen door middel van een antislip laag. Bovendien is de vloer ontworpen om geluid te absorberen, waardoor ze stil en stijlvol is. De Extreme Protection oppervlakte behandeling is niet alleen uiterst slijtvast, maar ook ontzettend makkelijk schoon en netjes te houden. Deze Extreme Protection, in combinatie met de 0,2 mm dikke slijtlaag, maakt Tarkett Starfloor vloeren tot 7 keer zo slijtvast als normaal PVC- en vinyllaminaat. De PVC vloerpanelen zijn 100% recycleerbaar en worden geproduceerd in fabrieken met de laagste uitstoot in hun klasse. De 2 mm dikke PVC vloerpanelen zijn excellent geschikt voor renovaties omdat ze makkelijk en snel te installeren zijn, en eveneens makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit zelfklevende PVC vloerbedekking, dan is de Tarkett Starfloor Ceramic collectie het eindpunt van uw zoektocht. 

Een ecologisch verantwoorde optie voor uw huis 

De Tarkett Starfloor Ceramic collectie is een ecologisch verantwoorde optie voor uw huis én de natuur. Tarkett zet zich namelijk in om haar vloerproducten duurzaam te maken. De Starfloor collecties worden geproduceerd in een productie faciliteit met een significant lagere uitstoot dan wat de Europeese standaard voorschrijft. Ook het productieprocess zelf is geoptimaliseerd volgens de “no waste” filosofie: productie zonder afval. Bovendien worden de producten gemaakt van gerecycleerd materiaal, en zijn zelf ook 100% recycleerbaar. Uw Starfloor vloer is dus de economisch én ecologisch vrij van afval. De zelfklevende PVC vloeren zijn echter niet alleen ecologisch verantwoord, ze zijn ook nog prachtig om te zien. En dat blijven ze ook. Tarkett geeft namelijk 10 jaar garantie op haar Starfloor collecties, onder normaal gebruik. Omdat de Starfloor Ceramic 100% recycleerbaar is, en geen ftalaten bevat, beschermt het uw gezondheid. Ook, zals aangetoond door het A+ emissie klasse label, brengt de vloer vrijwel geen schadelijke stoffen in de lucht die u inademt. 

Tarkett Starfloor Ceramic PVC vloerbedekking: Nú te koop bij BRICOFLOR 

Onze online winkel verzekerd de laagste prijs zonder dat kwaliteit daarbij in het gedrag komt. BRICOFLOR heeft al meer dan 40 jaar internationale ervaring in de vloerbedekkingsindustrie, wat u verzekerd bij ons de beste producten vindt die er zijn. U vindt het complete scala and Tarkett zelfklevende PVC vloeren bij BRICOFLOR. Twijfel niet door onze uitgebreide catalogus te bladeren, uw keuze te maken, en contact op te nemen voor het beste advies.

✓ PVC laminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;