DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
  • germany - bricoflor.de
  • austria - bricoflor.at
  • france - bricoflor.fr
  • belgian - bricoflor.be
  • greatbritain - bricoflor.co.uk
  • italy - bricoflor.it
  • poland - bricoflor.pl
  • spain - bricoflor.es
  • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

6 Item(s) 

6 Item(s) 

Tarkett Starfloor Classic: elegant en praktisch

De Starfloor Classic van Tarkett is een elegante vloerbedekking met de estetische eigenschappen van hout, geschikt voor het creëren van een klassiek en stijlvol interieur. De zelfklevende PVC vloeren zijn ontworpen om aangenaam aan te voelen onder uw voeten, en uitglijden te verminderen door middel van een antislip laag. Bovendien is de vloer ontworpen om geluid te absorberen, waardoor ze stil en stijlvol is. De Extreme Protection opervlaktebehandeling maakt deze duurzame vloer niet alleen slijtvast, maak ook makkelijk schoon te maken. Deze laag, in combinatie met de 0,2 mm dikke slijtlaag, maat Tarkett PVC laminaat duurzamer dan andere producten op de markt. Deze zelfklevende PVC vloerelementen zijn ecologisch verantwoord en worden geproduceerd met een goptimaliseerd, afval-loos productieproces, door fabrieken die een significant lagere uitstoot hebben dan andere fabrieken in hun klasse. Tarkett streeft naar ecologische duurzaamheid en maakt dan ook al haar producten 100% recycleerbaar. Deze zelfklevende PVC vloerbedekking is werkelijk alles wat een moderne consument vraagt.

Zelfklevende PVC vloeren met realistische hout designs: Tarkett Starfloor Classic

Starfloor Classic van Tarkett stelt u in staat de charme van een houten vloer in huis te halen, zonder het gedoe en de vaak hoge kosten. Deze PVC vloer combineerd de warmte tinten en natuurlijk looks van een houten vloer in een betaalbare, praktische oplossing die geschikt is voor elke woonruimte. Dankzij het brede palet aan kleuren en texturen, kunt u een een gezellige, aangename sfeer creëren, met een klassieke feel, omdat er voor ieders voorkeur wel minstens één product beschikbaar is. De Tarkett Starfloor Classic collectie is geproduceerd in Duitsland, en past Duitsland’s beroemde kennis en kunde merkbaar toe in zowel het ontwerp als de productie. Het eindresultaat is dan ook een elegante, stijlvolle, en praktische oplossing voor elke woonruimte.

Een verantwoorde keuze voor uw thuis en de natuur

Duurzaamheid is een groeiende zorg bij fabrikanten in alle industrieën, maar de natuur staat al veel langer hoog op de prioriteitenlijst van Tarkett. De Starfloor Classic is dan ook een verantwoorde keuze voor uw thuis én de natuur. Tarkett put zich uit in het er voor zorgen dat de productie duurzaam is. Dat is te merken in dat alle producten van gerecycleerd materiaal zijn gemaakt, en op hun beurt ook 100% recycleerbaar zijn. Bovendien is de productie geheel afval-vrij, en gebeurt in fabrieken die een uitstoot hebben die lager ligt dan de Europese standaard. Al deze eigenschappen laten zien dat Tarkett zich werkelijk in zet voor de gezondheid van u en onze planeet.

Uitstekende technische eigenschappen

Dankzij een uitzonderlijk aantal kwaliteiten, is de Starfloor Classic een excellente keuze voor vloorbedekking. Bijvoorbeeld, het is uitgerust met antistatische eigenschappen, brandwerende kwaliteiten, en zelfs een antislip laag, waardoor uw thuis veiliger is dan ooit. Een duurzame en slijtvaste Extreme Protection laag vergroot de resistentie tegen schuren, deuken, en krassen nog verder, waardoor uw vloer er lang als nieuw uit blijft zien. Maar deze laag maakt ook schoonmaken en onderhouden makkelijker. Simpel, regelmatig stofzuigen of afnemen met een vochtige doek is genoeg om uw vloer in topvorm te houden. Bovendien help een Tarkett Starfloor vloer met geluidsdemping, waardoor het rustiger word in uw huis. Dankzij de klasse 22 beoordeelde slijtvastheid zal uw vloer de uitdagingen van dagelijks gebruik trotseren, vele jaren lang.

Makkelijke snelle installatie: zelfklevende PVC vloerelementen

Doe-het-zelf komt steeds meer op, zelfs in de vakgebieden die traditioneel door professionals beoeffend worden. Ook het installeren van vloeren hoort daar nu bij dankzij de makkelijke installatie van zelfklevende PVC vloeren. Het is niet meer nodig om geld uit te geven aan dure professionals of gereedschappen. Tarkett Starfloor Classic kan door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen ervaring hebt: reinig de vloer grondig, verwijder het beschermende folie van de achterkant, leg de planken op de gewenste plaats en druk ze gelijkmatig aan. De vloer is dan meteen klaar voor gebruik.

Hoge kwaliteit én betaalbaar: Tarkett Starfloor Classic – natuurlijk te koop bij BRICOFLOR

De zelfklevende PVC vloeren uit Tarkett’s Starfloor Classic collectie zullen ieder overtuigen van hun uitstekende kwaliteit. Niet alleen zijn de ontwerpen tijdloos klassiek, en zal uw vloer uw huis een ware tranformatie doen ondergaan, ook is de installatie makkelijk, wat een hoop kopzorgen wegneemd van een renovatie. U kan uw huis precies veranderen naar de stijl die u verlangt, dankzij de brede keuze aan ontwerpen en tinten. Ondanks deze lange lijst aan voordelen, kan BRICOFLOR Tarkett Starfloor Classic vloeren leveren voor een verassend lage prijs, die bovendien gegarandeerd de online de laagste is in Nederland. BRICOFLOR heeft meer dan 40 jaar internationale ervaring in de vloerbedekkingsindustrie, en verzekerd u van de beste producten die er op de markt zijn.

✓ PVC laminaat voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;