Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

Heuga Solid Square: los liggende tapijttegels in een elegant design

Bij Heuga Solid Square gaat het over los liggende tapijttegels. Het is een ongewoon design, omdat ze gemaakt zijn van harde garen, ook wel haar genoemd. De eerste klas collectie heeft geen groot kleurenpalet nodig om te overtuigen: vier klassieke kleuren staan ter beschikking en geven een klassieke glans. De oriëntering aan de in de natuur te vinden kleuren zorgt voor een neutraal uiterlijk en kleuren, die heel aangenaam voor de ogen zijn. Solid Square Elephant brengt het grijs voor iedere gelegenheid in decente kleurnuancen, terwijl met Panther een donker grijze kleur in het assortiment gebracht wordt. Heuga Solid Square Lion herinnert aan zandsteen of aan het vel van een leeuw, terwijl de kleur van een Gazelle nog iets meer in het rode gaat en daardoor een warme aangename variatie is. Unikleurig verlegd, geven de los liggende tapijttegels een onverstoorbare elegantie. Een spannende optiek kunt u de vloerbedekking geven door de kleuren met elkaar te combineren en op die manier individuele patronen te verwerkelijken. Schaakbord patronen of strepen zijn erg in en zijn ook een goed alternatief voor de monochrome verlegging.

Tapijttegels Heuga Solid Square weerstaan het commerciële gebruik

De los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga Solid Square bestaan uit duurzaam material en zijn door de haarkwaliteit uitgesproken robuust en slijtvast. Met de hoogste gebruiksklasse (NK 33) uitgerust en door de optimale vlammenwering in de brandklas (Cfl-s1) zijn deze tapijttegels erg geschikt om overal te leggen, ook in intensief gebruikte commerciële ruimten. Vanzelfsprekend zijn ze ook geschikt voor stoelen met zwenkwielen, antistatisch en ook voor gebruik bij vloerverwarming goed in te zetten. Omdat de tegels zelfs in vochtige bereiken te gebruiken zijn, kan men de Heuga Solid Square inderdaad overal leggen in wat voor een ruimte dan ook. De loopgeluidsdemping geeft bovendien een aangename akoestiek: Lawaai vermindering in huishoudingen met kinderen of in productieve werkomgevingen zijn zeer aangenaam en geven een ontspannen sfeer in  de woon- en werkomgeving.

Heuga Solid Square: los liggende tapijttegels maken het verleggen makkelijk

Een excellente kwaliteit en hoogste duurzaamheid wordt u met deze collectie Heuga Solid Square in een goede prijs kwaliteitsverhouding aangeboden. Naast het klassieke design van de collectie en de technische eigenschappen, heeft u natuurlijk ook alle andere voordelen bij gebruik van tapijttegels. Tapijttegels zijn eenvoudig te transporteren en te verleggen, omdat ze in vergelijking met vloerbedekking van de rol een duidelijk mindere grote van 50 x 50 cm hebben. Daardoor is de  stabiele Graphlar® rug van Heuga Solid Square ook ideaal. Omdat de Heuga Solis Square tapijttegels los liggend zijn, is het niet nodig de hele vloer te lijmen. Het is al voldoende om bij het verleggen een paar tegels bij belangrijke punten met een van beide kanten plakkend tape te fixeren en de rest er gewoon aan te leggen. De tapijttegels liggen in een verband vast en zeker en maken de indruk van een complete vloerbedekking. Dat brengt vele voordelen mee: In het geval dat er gemorst is, is het heel eenvoudig een enkele tapijttegel uit het verband op te nemen, schoon te maken en weer terug te leggen. Bovendien kunt u verschillende kleuren van Heuga Solid Square met elkaar combineren en naar wens ook anders schikken. Zo kunt u met verschillende kleuren of patronen uw ruimten een individuele tint geven.

Tapijttegelproducent Heuga als voorloper op het gebied van duurzaamheid

Niet alleen op het gebied van tapijttegels is Heuga de eerste op de markt – ook wat betreft het duurzaam handelen, is deze firma ver voorop. Zo hoeft u bij koop van los liggen tapijttegels uit de collectie Solid Square geen slecht geweten te hebben. Alleen al door gebruik van tapijttegels heeft u een milieuvriendelijke keuze in vergelijking met een kamerbreed tapijt gedaan. Er ontstaat minder afval en bij het verleggen worden er geen chemische stoffen gebruikt, omdat men de tegels niet hoeft te lijmen.Ook dat wat achter gesloten deuren gebeurt staat helemaal in de doelstelling van milieuvriendelijkheid. Neutrale emissies staan bovenaan in de lijst – weinig CO2 in de atmosfeer verhinderd verdere schade aan de ozonlaag en zorgt voor behoud van de natuur. Ook wordt er bij de productie op gelet, dat er weinig afval wordt geproduceerd en zo min mogelijk schadelijke stoffen gebruikt worden. Groene energie en het gebruik van gerecycled materiaal zijn verdere punten op de lange lijst van maatregelen, waar ook de tapijttegel producent Heuga aan mee werkt. Tot 2020 heeft men zich tot doel gesteld alle negatieve beïnvloeding van de natuur compleet te vermijden. Door duurzame politiek, milieuvriendelijke productie en bewuste omgang met de bronnen is Heuga op de beste weg dit doel te bereiken.

Heuga Solid Square in onze onlineshop

De evergreen collectie kon ook u van de excellente eigenschappen overtuigen? In onze onlineshop auf BRICOFLOR.nl bieden wij u de veelzijdig te gebruiken tapijttegel klassieker Heuga Solid Square in vier kleuren en in een fantastische aanbieding aan. Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

✓ Huega tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

;